Kategoriler
Yazılım

IOS 11 Beta 4 Piyasada Yayınlanmaya Başladı

Iphone 8 ile birlikte ortaya çıkacak olan işletim sistemindeki yeni beta sürümü yayınlanmaya başladı. IOS 11 birçok yenilikçi özelliklerin geleceği ve de var olan uygulamalar da yeni bir düzenleme yapılacağı açıkça belirtilmiştir.

Apple firması, Iphone 8 ile birlikte piyasaya duyurulması beklenen IOS 11 özelliğini dördüncü beta sürümü ile beraber yayınlama kararı aldı ve yayınladı. Bir sonraki 2 ay süresince çıkılması beklenen yeni işletim sistemindeki son beta sürümünün girişlerinin yapılmış olduğu bildirildi. Bu işletim sistemindeki dördüncü beta sürümünde olan IOS 11’e yeni gelecek özelliklerin ya da yeni donanımsal yeniliklerin ne olduğu daha da merak ediliyor.

IOS 11 Beta 4’e Yeni Gelen Özellikler;

IOS 11 Beta 4 de birden fazla telefondaki hatalı düzeltmelerin yapılması ve iyileştirilmesi gibi özellikler bekleniyor. Ayrıca Apple kendi içerisinde mobil işletim sistemini daha da ileri ve daha da iyi hale getirebilecek tüm yenilikleri de bünyesinde bulunduruyor. Aynı zaman da bunun yanında beta ile beraber gelmiş olan yeni özelliklerin içinde; mac OS High Sierra ve tv OS özellikleri de mevcut bir şekilde bulunmaktadır.

1) Yeni simgeler gelmiştir ya da var olan simgeler üzerinde birkaç değişiklik yapılmıştır.

2) Bildirim merkezinde yenilikler yapılmıştır. Ekran kilitliyken ekrana gelen bildirime, sola doğru kaydırma yaparak hızla işlem yapılabilir ve de bakılabilir. Sola kaydırma yaptıktan sonra ekrana bağlanır ve hemen panel açılır.

3) Bir diğer değişim ayarlar bölümünde yapılmıştır. Ayarlar kısmına kapasite adlı yeni bir alan eklenmiştir. Burada hangi cihazın ne kadar depolama alınana sahip olduğu görülür.

4) Wi-Fi simgesi değişmiş daha belirgin bir hale gelmiştir.

5) Apple store da yeni güncelleme sekmesi eklenmiştir.

[affiliate_news id=”7484″]

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir