Kategoriler
Yazılım

İOS 10.3.2 Sürümü yeni Yayınladı

İOS 10.3.2 Sürümü yeni Yayınladı, Apple sonunda bombayı patlattı. Yaklaşık 1,5 aydır beklenen İOS 10.3.2 sürümünü yayınladı.

İOS 10.3.2 Sürümü Yayınladı

Son bir haftada Apple tarafından peş peşe yayınlanan 2 beta sürümünün ardından Apple tarafından bugün bomba sürümünü patlattı ve İOS 10.3.2 sürümünü yayınladı.

Geçtiğimiz ay yayınlanan 10.3 sürümü ile bazı hatalar ortaya çıkmış ardından 10.3.1 sürümünü yayınlamış ve beklenen 10.3.2 sürümünü ise bugün yayınlamıştır. Apple yayınladığı bu yeni sürüm ile CarPlay için Sirikit komutlarında ortaya çıkan hataların bertaraf olmasını ve üçüncü parti VPN uygulamalarındaki uyumluluğu sağlayabilmek için bir hata düzeltme niteliği taşımaktadır.

iOS 10.3.2 sürümünde 32 bit işlemcili cihazlara da desteğin devam ettiği görülmektedir. Bundan önceki Beta sürümde  32 bit işlemcili iOS cihazlar için indirme linklerinin görülmemesi ile Apple bu cihazlar için yeni güncelleme desteğini kesti mi sorusu akıllara gelmişti.

Apple İOS 10.3.2 sürümü telefonunuza indirmek için yapmanız gereken Ayarlar bölümüne girerek oradan Genel/Yazılım Günceleme yapmanız gerekmektedir. Bu güncelleme için telefon bataryasının yüzdesi en az 50 oranında olmalı ve sarj kablosuna bağlı olması gerekmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir