Kategoriler
Yazılım

İOS 10.3.2 Güncellemesi sorun oldu

İOS 10.3.2 Güncellemesi sorun oldu. Geçtiğimiz günlerde İos 10.3.2 güncellemesi yapılmış bununla beraber bir çok güvenlik uygulamasını da beraberinde getirmişti.

İOS 10.3.2 Güncellemesi hatası

Daha önce sizlerle paylaştığımız İOS 10.3.2 Sürümü yeni Yayınladı konulu yazımızda güncelleme sürümü hakkında bilgi vermiştir. Konuyu kısaca hatırlarsak;

Apple yayınladığı bu yeni sürüm ile CarPlay için Sirikit komutlarında ortaya çıkan hataların bertaraf olmasını ve üçüncü parti VPN uygulamalarındaki uyumluluğu sağlayabilmek için bir hata düzeltme niteliği taşımaktadır. ” şeklinde devam ediyordu.

Ancak İOS 10.3.2 sürümünde Apple hiç beklenmedik bir durum ile karşı karşıya kaldı. Maalesef bu güncelleme sürümünü yapan kullanıcılarda batarya sorunu ortaya çıktı. Güncellemeden sonra bir çok kullanıcı tarafından şikayet bürosuna dönen Apple durumun iyileştirilmesi için en kısa zaman da bir güncelleme daha yapacağı sinyallerini verdi. Bu batarya sorunu ile karşılaşan kullanıcı kesimi şarj doluluk oranı hemen hemen nerede ise 10 dakika içerisinde tamamen tükendiğini ifade eden kullanıcılar şarj doluluk oranının hemen yüzde 10 ile 20 seviyelerine düşmesi ile adeta şoke oldu. Ve güncellemeyi yaptıklarına pişman oldular.

Apple kanadı gelen şikayetleri dikkate alarak kullanıcıların yüreğine su serpti ve en kısa sürede bu sıkıntının ortan kaldırılacağını duyurdu.

THN – teknolojihaberim.net

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir