Kategoriler
Yazılım

Google Chrome Android sürümüne yeni özellik

Google Chrome Android sürümüne yeni özellik getirdi, Google Chrome görsel aramalar için renkli filtreler getirdi. Bu renkli filtreler ile aramalarınızı daha doğru yapma imkanı buluyor.

Google Chrome Android sürümüne yeni özellik

Bu gün dünyanın en iyi arama motoru özelliğini koruyan Google her geçen gün çalışmalarında yenilik yapıyor. Google arama motoru içerisinde barındırılan hali hazırda milyarlarca web sitesi bulunmaktadır. Fakat aramalarda ön plana çıkacak ve tercihimizi doğru yapabilmemiz için Google tarafından geliştirilen Android için görsel arama özelliğini geliştirdi.

Bu uygulama daha önce de vardı fakat Androıd işletim sisteminde bulunmamaktaydı. Bu uygulamada ki size kolaylık sağlayacak yön ise aradığınız görselin hangi renk tonlarında olduğunu seçebilecek, bu sayede aradığınız görsele çok daha iyi ulaşabileceksiniz.

Google arama motoru hemen altında bulunan ikonlarda tümü,görseller,haber,videolar,alışveriş ve daha fazla ikonları bulunmaktadır. Bu ikonları içinde bulunan Görseller bundan böyle alt sekmesine kavuşmuş bulunmaktadır. Bundan sonra Google Chrome Androıd işletim sisteminde arama yaparken Görsel olarak telefonunuzdan renk ve dosya türlerine göre filtreleme yaparak daha detaylı sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir