Kategoriler
Yazılım

Android Wear iPhone Telefonda Nasıl Kullanılır?

Android Wear akıllı saati iPhone telefonlarda kullanılabilir mi? Eğer kullanılabilirse nasıl kullanılır? İşte bu hususta sizlere bilgiler vereceğiz.

Pek çok kullanıcı Android Wear akıllı saatinin iPhone marka telefon ile etkileşim kurup kuramayacağını merak ediyor. İşte bu içeriğimizde, size bununla ilgili olarak bilgiler sunuyoruz. Android Wear cihazınızı, iPhone telefonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Peki bunu nasıl yapacağız ?

ANDROİD WEAR’I İPHONE’DA KULLANMA YÖNTEMLERİ

İlk olarak Android Wear cihazınızın şarjının en az %80 seviyesinde olduğuna emin olmanız gerekiyor. Zaten yazılım size şarjı %80’in altındaysa etkileşimi sağlamasına izin  vermeyecektir.

Şarjınızın yeterli olduğuna emin olduktan sonra sahip olduğumuz iPhone model cihazdan Android Wear indirme işlemini başlatalım. Telefonumuza Android Wear uygulamasını indirip çalıştırdıktan sonra bluetooth yazılımını çalıştırmanız gerekiyor. Zaten uygulama sizden bunu açmanızı isteyecektir. Bu adımdan sonra zaten cihazlar birbirini görecektir. Ardından aynı kod iki ekranda da belirecektir. Sonra da saatimizin ekranına bir şifre gelecektir ve sizden o şifreyi iPhone telefonunuza yazmanız istenecektir. Şifreyi hemen telefonumuza yazıyoruz. Ardından eşleştirme yapılırken bir süre bekliyoruz. Bu işlem zaman zaman uzun sürebiliyor. Eşleştirme tamamlandıktan sonra artık bir şey yapmanıza gerek yok. Karşınıza tanıtım ile ilgili bir ekran belirecektir ve eğer update varsa uygulama update yapmaya başlayacaktır.

İşte tum adımlar bu kadar. Bu adımları takip ederek kolaylıkla Androed Wear cihazınızı iPhone marka cihazınıza bağlayabilir, iOS işletim sisteminde de Android Wear’ı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir