Kategoriler
Yazılım

Android Oreo güncellemesi alacak Samsung telefonlar

Samsung Türkiye, Android 8.0 güncellemesi için artık gün vermek zorunda kaldı. İlk olarak Google kendi cihazlarına güncelleme yaptıktan sonra diğer firmalar ise bu güncellemeyi kendi cihazlarına alabilmek ve kullanıcılara sunmak için araştırmalara başladılar. Bu güncellemeyi ilk alan ise dünkü haberimizde yayınlamıştık Sony oldu ilk Anroid Oreo  güncellemesini yeni modellerinde yayınlamaya başladı.

Şimdi ise bu haber Samsung tarafından geldi yapılan açıklamaya göre Android Oreo güncellemesini alacağını açıkladı. Bu güncellemenin tarih olarak ise 2018 tarihinde alacaklarını fakat ilk olarak yeni modelleri olan Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy Note8 modellerinin alacağının açıklamasını yaptı.

Anroid gücellemesini başaka hangi cihazlar alacak 

Bu güncellemeyi ise alacak cihazlar Galaxy Tab S3, Galaxy C9 Pro, Galaxy C7 Pro ve Galaxy J7 Prime modelleri ve Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7 Active, Galaxy A7 (2017), Galaxy A5 (2017), Galaxy A3 (2017), Galaxy J7 (2017), Galaxy J5 (2017), Galaxy Note FE, Galaxy modelleri alacak yani Samsung bu işi 2018 yılına bırakması biraz iyi görünmüyor. Kullanıcılar 2017 yılının sonlarında yapılacağını bekliyorlardı.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir