Kategoriler
Mobil

Nokia 8 Oreo beta sürümü Artık yayınlandı

İlk olarak Android  8.0 Oreo işletim sistemi Gooogle kendi cihazlarında kullandıktan sora dün ise resmen açıklama yapan Sony’nin Xperia XZ Premium cihazında Android 8.0 Oreo güncellemesi yapacağını açıklamıştı. Samsung ise bu iş de yine geride kalarak Android 8 Oreo güncellemesinin 2018 yılında yapılacağını açıkladı.

Nokia ilk olarak Nokia 8 modeline Oreo güncellemesi getirdi

Yapılan bu iki açıklamanın ardından ise Nokia daha önceki açıklamalarında da zaten bu sürümü alacağını açıklamış ve nedense bu ilki açıklamanın ardından kendisinin Android 8 Oreo beta sürümünü kullanıcılarına güncelleme yapması için sundu.

Bu sürüme sahip olmak için ise  Nokia’nın beta sürümü için açtığı kayıt sayfası üzerinden kayıt yapıldıktan sonra Android 8.0 Oreo  beta sürümünü cihazınıza yükleyebilirsiniz. Beta sürümü ile başlayan bu olayın ise ne zaman son bulacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Bu  Sisteme IMEI numarası ve operatör bilgisi ile kayıt olduktan sonra beta grubuna dahil oluyorsunuz ve daha sonra ise 12 saat sonra bu sürümü telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir