Kategoriler
Yazılım

Android O’nun anlamı belli oluyor

Uzun zamandır tartışılan konu haline gelen Android O sonunda gerçek adıyla ortaya çıkmaya hazırlanıyor. Android’in Google I/O etkinliği sırasında ortaya çıkan sürüme ait yeni bilgiler var.

İlk olarak Android’in Google I/O etkinliğiyle duyurulmasıyla birlikte Android O olarak kalan yeni sürümle ilgili bir açıklama geldi. Android Police’ten David Ruddock’a göre Google, bu ay içerisinde gerçekleşecek olan güneş tutulmasının ardından yeni sürümü açıklayacaklarını ilettiler.

Android O’nun gerçek adı ne olacak

Kesin olmasa da edinilen kaynaklara göre Ruddock, yapmış olduğu açıklamada Google’ın 21 Ağustos tarihini iple çektiğinin altını çizerek merakla bu tarihi beklemektedirler ifadesini kullandı. Bu tarihte olacak güneş tutulması her ne kadar ülkemizde izlenecek olmasa da, Google yapacağı o tarihte teknolojitutkunlarını tatmşn edecek gibi.

 

Yukarıdaki tweetlerde ki açıklamada göründüğü üzere David Ruddock büyük ihtimal Android O‘nun gerçek isminden haberi var ancak Google’ın duyurusundan önce açıklama yapmak istemediği gözükmektedir.

Sadece bir Tweet açıklamasıyla şimdilik bir şeyler söylemek için erken olduğu için dedikodu olarak değerlendirebiliriz.  Önümüzde ki hafta sonunda gerçekleşecek olan güneş tutulmasıyla birlikte haberin doğruluk payını o zaman anlamış oluruz. Şimdilik biz yine Android O demeye devam edelim.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir