Kategoriler
Mobil

Galaxy S8 indirime girdi!

Samsung’un yeni amiral gemilerinden biri olan Galaxy S8, ilk çıktığı zamanlarda 4000 TL ile raflarda yerini almıştı. Şimdi ise cihaza sahip olabilmek için Hepsiburada.com aracığıyla daha uygun bir fiyata sahip olabiliyorsunuz.

İlk çıktığı zaman piyasayı kasıp kavuran 4000 TL fiyatıyla cep yakan telefona Hepsiburada sayesinde telefonun fiyatında %28 indirim uygulandı. Galaxy S8 Cihazını bu fiyatında altında almak imkanı var.

Galaxy S8 özelliklerini tekrar gözden geçirelim

Sağlam kasa ve çerçevesiz Full ekran ile bizi karşılayan cihazın, 5.8 inç boyutlu ekranda Quad HD+ çözünürlük ile bizleri selamlıyor. Ayrıca suya ve toza karşı dayanıklı olan telefonun güvenlik önlemleri attırılarak İris tarayıcı ve yüz tanıma sistemi ile ayrı bir özellik katıyor. Son teknolojik ürünler kullanılan cihazın özelliklerine baktığımızda en iyilerin arasına girmeye hak kazanıyor.

 

Bununla birlikte güçlü bir sisteme sahip olan cihazın öne çıkan özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Gücünü Exynos 8890 işlemcisinden alan telefonun, ayrıca 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile göz dolduruyor.

Gücünü Exynos 8890 işlemcisinden alan Galaxy S8 modelinde, bu işlemcinin yanı sıra 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip. Arka tarafında 12 MP‘lik kameraya sahip cihaz, ön tarafta ise 8 MP’lik otofocus destekli bir ön kamera barındırıyor. Ön kamerası  8 MP’lik otofocus destekli gelirken arka tarafa 12 MP‘lik kamera yerleştirilmiş. Batarya konusunda oldukça iddialı olan cihazın 3000 mAh kapasitesinde olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Galaxy S8 uygun fiyata

Hepsiburada‘nın aracılığıyla fiyatı düşen cihazın eski fiyatı 4000 TL iken %28 indirim gelmesiyle birlikte 3.200 TL gibi bir rakama almanız mümkün hale gelecek. Cihaza sahip olabilmek için Hepsiburada.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

THN – teknolojihaberim.net

“Galaxy S8 indirime girdi!” için bir yanıt

Galaxy S8 telefonu almak istiyorum ancak uygun fiyata bulamadım sizde nereden alacağımıza dair link vermemişsiniz. Bu konuda yardımcı olurmusunuz bu telefondan almak istiyorum. Hazır indirim varken almak doğru olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir