Kategoriler
Yazılım

AMD Yeni Güncellemesi İle Pek Çok Sorunu Gidermeyi Başardı

AMD, oyuncular için yayınladığı yeni güncelleme ile pek çok sorunun üstesinden gelmeyi başardı.

Günümüzün en ünlü donanım üreticilerinden birisi olarak varsayılan AMD, sık sık güncellemeler çıkarmakta. Bunun nedeni zaman zaman oluşabilen çeşitli yazılım sorunları veyahut bazı yenilikleri ortaya çıkarmak… AMD, son yıllarda yazılım alanında kendisini biraz geliştirmesi gerektiğinin farkına vardı ve bu doğrultuda hareket ediyor. Ünlü teknoloji şirketi, şimdi de yeni bir güncelleme paketi yayınladı.

AMD’DEN ÖNEMLİ YAZILIM GÜNCELLEMESİ

AMD tarafından oyunlarda bulunan pek çok problemin giderildiği bir yazılım güncellemesi sunuldu. Gelen güncelleme grafik kart donanımları için ve özellikle piyasaya sürülmüş yeni ve ayı zamanda popüler oyunların optimizesi ile alakalı. 17.5.2 isimli güncelleme ile AMD, pek çok oyunda güzel sonuçların alınabilmesini sağlıyor.

Elimize ulaşan bilgiye göre ünlü şirket, Prey oyununda AMD grafik kartlarının yaşadığı bazı yazılımsal problemleri gidermeyi başarmış. Bu sayede oyundan çok daha yüksek performans alınabilmesi mümkün oldu.

Öte yandan diğer popüler oyunlardan Nier: Automata da güncellemeden nasibini aldı. Nier: Automata oyununda AMD grafik kartlarıyla yaşanan çökme problemleri başarıyla giderildi.

FORZA HORİZON 3 YÜKLEME SÜRESİ DE DÜZELTİLDİ

Öğrenilene göre Forza Horizon 3 oyununda yer alan yükleme süresi problemi de yayınlanan son güncelleme ile beraber tarihe karıştı. AMD, genel olarak özellikle popüler oyunlarda gerçekten de güzel optimizeler sunmuş. Daha tabii saymadığımız  pek çok güzel oyunda da optimizeler mevcut.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir