Kategoriler
Teknoloji Haberleri

Goodyear, Solutrans Fuarı’nda inovasyon ve teknolojiye dikkat çekti

Goodyear, 21-25 Kasım 2017 tarihlerinde Fransa’nın Lyon kentinde gerçekleştirilen, bölgesel ve şehiriçi nakliye çözümlerinin sergilendiği Solutrans uluslararası fuarında, dijital bir deneyim sundu.

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden biri olan Goodyear’ın filo müşterilerine sunduğu kapsamlı premium lastik, hizmet ve çözümler, Solutrans Fuarı’nda, yüksek teknolojiye sahip ekranlarla ziyaretçilere aktarıldı. Goodyear, aralarında sanal gerçekliğin de bulunduğu teknolojiler sayesinde, filo müşterilerine işletme giderlerini düşürmek ve lastik yönetimini desteklemek amacıyla sunduğu ileri seviyedeki inovasyon ve teknolojisini fuarda görsel olarak paylaştı.

Lastik basıncı takibi için TPMS ve Drive-Over-Reader çözümleri içeren Goodyear Proactive Solutions’ın (Goodyear Proaktif Çözümler) sanal gerçeklik kullanılarak sunulması ziyaretçilerin hem bilgilendirici ve hem de renkli bir deneyim yaşamalarını sağladı.

Goodyear’ın Solutrans Fuarı’ndaki düşük yakıt tüketimi ve yüksek kilometre performansı sunan lastik serileri, holografik görsellerle yer aldı. Logolar ve lastiklerin görselleri, ‘Holobar’ üzerinde yüksek hızlı LED teknolojisine sahip pervaneler kullanılarak sergilendi. Fuarda, Goodyear’ın ticari lastiklerine dair, FleetFirst hizmetleri ve Proactive Solutions programı, dokunmatik ekran vasıtasıyla ziyaretçilere aktarıldı.

Geçtiğimiz yıl pazara sunulan Goodyear Proactive Solutions, filo yöneticilerine, işletme giderlerini düşürmelerini ve filo kullanımını, verimliliğini ve dayanıklılığını iyileştirmelerini sağlayacak, bütünsel ve kullanımı kolay bir çözüm sunuyor.

Goodyear Proactive Solutions’a dair akıllı ve yenilikçi çözümler, araç üzerindeki telematik sistemlerle bağlantı kurarak, en son dijital teknolojilerin kullanıldığı veri yönetimi modülleri ile Goodyear’ın mevcut premium lastik hizmetlerini birbirine bağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir