Kategoriler
Teknoloji Haberleri

50 Cent Bitcoin milyoneri oldu

Bitcoin dünyasında ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Rap müziğinin dünyaca ünlü isimlerinden biri olan 50 Cent’in Bitcoin milyoneri olduğu açıklandı. 50 Cent’in 2014 yılında satışa sunduğu albümünün ödeme yöntemlerinden biri de Bitcoin olarak düzenlenmiş. Ancak bunu 50 Cent unutmuş veya konu ile ilgilenmemiş.

2017 yılı içinde Bitcoin’in hızla yükselmesi yatırımcılarına çok büyük paralar kazandırdı. Dünya çapında herkes keşke ben de yatırım yapsaydım dedi adeta. Bundan 3 – 4 yıl önce Bitcoin alanlar şimdi milyarder oluyorlar. Kader mi diyelim yoksa doğru yatırım mı bilemiyoruz. Çünkü kripto para biriminin bu kadar değer kazanacağı o günlerde söylense kimse inanmazdı herhalde. Buna inananlar veya ne olur ne olmaz diye alanlar şimdi çok zenginler.

50 Cent’te bu olayı yaşayanlardan biri oldu. Ancak onun durumu biraz farklı tabi. Adeta istemeden Bitcoin sahibi oldu diyebiliriz. Milyonlarca albüm satışı yapmış olsa gerek ki, Bitcoin ile albümünü alanlar sayesinde şimdi milyarder oldu. Albümün Bitcoin ile satışından elde ettiği 400.000 dolarlık paraya dokunmayan 50 Cent, 3 yıl sonra bu paranın varlığından bile haberdar değildi. Şimdiki değeri 11.000 dolar civarında olan Bitcoin’den yaklaşık 8.5 milyon dolar kazanmış durumda. Hakkında çıkan haberlerden sonra Twitter hesabından tweet atan 50 Cent, hakkında yapılan haberlerin doğrulunu onayladı.  Attığı tweette Bitcoin’i unuttuğunu itiraf etti. Ne diyelim Allah herkese böyle şans versin 🙂

50 cent bitcoin haberi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir