Kategoriler
Sosyal

Tumblr uygulaması App Store’dan kaldırıldı

Tumblr uygulaması App Store‘dan kaldırıldı.  Şirket tarafından tarafından yapılan açıklamaya göre iOS uygulamasında yaşanan bir takım sorunları çözmek için çalışmalar devam ediyor. Ancak konu hakkında detaylı bir bilgi söz konusu değil.

The Verge teknoloji sitesinde çıkan habere göre, geçtiğimiz günlerde kullanıcılar tarafından bazı sorunların yaşandığına dair geri dönüşler yapılmıştı. Özellikle iOS uygulamasında kullanıcıların “Güvenli mod” kapalı iken arama yapamadıklarına dair bir sorun tespit edildi. Bazı kullanıcılar uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemek için App Store‘a giriş yaptığı, ancak uygulamanın store’da olmadığı ortaya çıktı. Tumblr daha sonra konu hakkında bir açıklama yaparak “iOS üzerinde bir sorun üzerinde çalışılmaktadır” dedi.

tumblr-ios-uygulamasi-indir

The Verge konu hakkında bazı spekülasyonların yaşandığını, uygulamanın neden aktif olmadığının tam olarak bilinmediğini yazdı. Apple tarafından ise herhangi bir açıklama yapılmış değil. Geçtiğimiz yıllarda Apple benzer bir şekilde uygulamaları marketten kaldırmıştı. Yetişkin içerikli bloglara izin veren Tumblr’a bir uyarının yapılmış olabileceği ihtimali söz konusu olabilir. Çünkü geçtiğimiz yıllarda Endonezya Tumblr uygulamasını kısa bir süreliğine engellemişti.

iOS Tumblr uygulamasını indirmek isteyen Apple kullanıcılarının beklemekten başka bir seçeneği şimdilik yok.Uygulamanın App Store’dan neden kaldırıldığı ve ne zaman aktif olacağı henüz belli değil ancak Apple ve Tumblr’dan bir açıklama gelirse size buradan duyuracağız.

 

“Tumblr uygulaması App Store’dan kaldırıldı” için 2 yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir