Kategoriler
Sosyal

Instagram portre özelliği nasıl kullanılır ?

Instagram portre özelliği nasıl kullanılır ? yazımıza hoş geldiniz. Sosyal medya platformları arasında dünyanın en büyük devlerinden biri olan Instagram, kullanıcı sayısı ile dikkat çekiyor.

. Son zamanların en popüler uygulaması olan Instagram güncellemelere devam ediyor. İlk çıktığı zamanlarda sadece basit bir fotoğraf paylaşım uygulaması olan ve zamanla dev bir ağa dönüşen platform birçok geliştiriciye ilham kaynağı olmayı başarmıştır. Benzer özellikle uygulamalar geliştiren şirketler kalıcı başarıları yakalamışlardır. Sosyal medya devi yeni bir güncelleme haberi ile gündeme geldi. Bu kez Portre modunu kullanıcılara tanıtan şirket, daha etkili bir şekilde fotoğraf çekme imkanı sağlıyor. Özellikle Focus modülü özelliği sayesinde yüzün daha net bir şekilde ortaya çıkması amaçlanmış olsa gerek. Daha önce filtreleri kullanıma alan şirket bir adım daha öte giderek Portre modunu aktif hale getirdi.

instagram-portre-modunu-kullanmak

Instagram portre özelliği nasıl kullanılır ?

Portre modunu kullanmak isteyen kullanıcıların yapması gereken ilk şey, uygulamayı son versiyonuna güncellemek. Güncellemeyi yaptıktan sonra Instagram uygulamasını açınız. Uygulamayı açtıktan sonra ise Hikayeler bölümüne giriş yapınız. Burada yapmanız gereken öncelikle Focus Modülünü seçmek olacak. Daha sonra ise yüzünüzü mod sayesinde daha etkili bir şekilde fotoğraflayabilirsiniz. Yapılması gereken işlemler bu kadar basit. Çektiğiniz fotoğrafın ne derece etkili olduğunu eski fotoğraflarınız ile karşılaştırınca anlayacaksınız.

Facebook Messenger Yenilendi haberimizi ilgili bağlantıdan okuyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir