Kategoriler
Sosyal

Gmail Android ve Web Eklenti Desteğine Kavuştu

Google 2017 yılının başlarında yapmış olduğu duyuru Gmail eklenti desteği yapacağı ile bir açıklama yapmıştı ve bu işlemi kullanıma giriyor nihayet gerçek oldu yapılan bu işlemin ise kullanıcılar için  üçüncü taraf geliştiricilerin de Gmail için çeşitli eklentiler oluşturmasına yardımcı olacak.

Yapılan bu eklentilerin özellikleri

Gelen yenilikler ise Gmail Eklentileri, iş akışı işleminizi basitleştirmenize yardımcı oluyor. Şimdiye kadar diğer uygulamalara geçiş yapmayı gerektiren işlemler, doğrudan Gmail’de gerçekleştirmenize olanak sağlayacak. Aldığınız iletilere dayalı olarak belirli eklentiler, Gmail gelen kutusuna içerik bazında gruplandırarak bu işleri daha hızlı ve kolay yapmanız olanak sağlıyor.

Gmail için yapılan  eklentiler, hem Android uygulaması hem de web istemcisi üzerinde çalışıyor. ve bu işlemi yapmanız sadece bir kez yüklemeniz yeterli olacak. Bu eklentileri yapmanız ise çok kolay. Gmail Eklentileri kullanmaya başlamak istiyorsanız yapmanız sadece ayarlar simgesini tıklayın ve Eklentileri al’ı seçmeniz yeterli olacak.

Şu için ise eklenti alınan DocuSign ile birlikte Asana, Dialpad, Hire, Intuit QuickBooks Faturalandırma,eklentileri alınmış durumada önümüzdeki günler içerisinde ise daha fazla eklentilerin eklenecek olması.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir