Kategoriler
Sosyal

Facebook’taki Yorumlar Nasıl Kapatılır?

Facebook, milyonlarca olmasa da, kendi görüşleri ile dolaşan binlerce kişinin yaşadığı zorlu bir yer. Dahası, bu insanlar üzerlerine geçebilecekleri her konuda fikirlerini vermek zorunda hissetmektedirler. Böyle bir durumda, kimsenin kendini sarhoş hissetmesi normaldir.

Ne yazık ki, Facebook kullanıcılarına yorum bölümünden kurtulma seçeneği sunmuyor. Yine de, Facebook’taki yorumlarınızı kapatmak için kullanabileceğiniz bir numara var .

Facebook Yorum Ayarlarını Değiştir

Bugün, bu sürekli ses akımına karşı zihinlerimizi kolaylaştırmak için bazı küçük ipuçları öğreneceğiz.

Facebook muazzam bir platform. Bu, özellikle yaşam yolculuğunuz boyunca sizi takip eden çok sayıda arkadaşınız, takipçiniz veya bir tür izleyiciniz varsa geçerlidir. Gönderdiğiniz her şey hakkında yorum yapma hakkını bulabilirler ve bu insanlarla uğraşmak baş ağrısı olabilir.

Ancak, her zaman kendinizi geri çekebilir ve kendi başınıza gizlilik alabilirsiniz. Sonsuza dek yorumları devre dışı bırakmak iyi olmaz mıydı? O zaman aptal sorular soran gençler ile uğraşmak zorunda kalmazsınız, bayanlar veya baylar fotoğraflarınıza kalp atıyorlar ve daha fazlası…

Ayrıca bakınız : <a href=”https://www.eniyiandroid.com/facebook-dolandiriciliginin-onune-nasil-gecebilirim.html”>Facebook Dolandırıcılıkları</a>

Gizliliğinizi bir dereceye kadar artırabilen, ancak mucizeler beklemenin bir yolu var.

Not : Bu seçenek yalnızca kişisel hesabınız için çalışır. Facebook Sayfaları ve Grupları için başka çözüm yolları da var.

Çoğunluk için Yorumlar Nasıl Kapatılır

Favori web tarayıcınız aracılığıyla Facebook’a gidin , Chrome tercih edilir.

Ardından, ekranın sağ üst köşesindeki üçgen şeklindeki simgeye tıklayın.

Ardından, devam etmek için açılır menüden Ayarlar düğmesine tıklayın.

Bundan sonra, sol panelde gezinmeye başlayın ve Genel Yorumlar’ı tıklayın .

Burada, gönderilerinize kimlerin yorum yapabileceği ile ilgili seçeneği değiştirebilirsiniz.

Açılır menüyü açmak için Genel metne tıklayın ve seçenekler arasından seçim yapın.

Halk, umumi, kamu

Arkadaşlarımın arkadaşları

Arkadaşlar

Artık yalnızca izin verdiğiniz kişiler yayınlarınız hakkında yorum yapabilir. En uç durumda, yalnızca Arkadaşlarınız yorumlara erişebilir.

Facebook Sayfaları ve Grupları ile İlgili Yorumlar Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

Facebook Sayfalarında veya Gruplarında yorumları açmak veya kapatmak istediğinizi varsayalım . Bu yapılması gerçekten kolay bir şey, ancak değişikliklerinizi yaparken aklınızda bulundurmanız gereken bazı kısıtlamalar var.

Notları yalnızca postanız veya grup yöneticisiyseniz kapatabileceğinizi unutmayın.

Yorum almak istemediğiniz grup yayınlarını seçin.

Gönderinin sağ üst köşesindeki üç noktalı simgeye tıklayın.

“ Yorumları Kapat ” a tıklayın .

Bu belirli yayınlar için yapılan yorumlar sınırlıdır.

Sonuç

Tüm mevcut ve potansiyel yorumlardan iyiden kurtulmanın gerçekten mümkün olup olmadığını merak ediyorsanız, bunun bir seçenek olmadığını öğrendiğinizde üzüleceksiniz.

Ancak, kişisel hesapların kendi zevklerine göre ayarlamalar yapması mümkündür. Bu durumda, yorumları yalnızca arkadaşlarınız tarafından görülebilir hale getirebilirsiniz. Bundan öteye gidemezsin.

Ayrıca, Facebook Sayfaları ve Grupları ile ilgili yorumları devre dışı bırakmak mümkün değildir. Tek tek gönderilerin yorum almasını engelleyebilirsiniz; ancak, bu özellikten tamamen kurtulmazsınız.

Kaynak : https://www.mobil13.com/facebook-yoruma-kapatma-nasil-yapilir-16645.html

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir