Kategoriler
Sosyal

Facebook, yeni bir servis açmaya hazırlanıyor

Facebook yeni bir servis aği kurmak için testlere başladı. Son dönemlerde çok popüler olmaya başlayan arkadaşlık uygulamalarının bir yenisini de Facebook yapmaya karar verdi.

Kullanıcı kitlesini kaybetmek istemeyen Facebook yeni uygulamalara yelken açıyor. Yapılan bu uygulamada arkadaşları buluşturmayı amaçlayan yeni bir özelliği test etmeye başladı. İnternet dünyasında artık bu olayları sık sık görmeye başladık ilk olarak Instagram da hikayeler whatsap’ın durum mesajları şimdilerde ise  Facebook önemli bir hizmeti kendi bünyesinde yapmaya hazırlanıyor.

Facebook Tinder benzeri uygulama geliştirecek

Son gelen haberlere göre Fecabook mobil uygulamasında Tinder benzeri bir arkadaşlık servisi açmayı hedefliyor. Yapılan bu uygulama ilk olarak Zelanda ve Toronto’da kullanıcılara sunulacağı açıklandı.

Ayrıca Geroge Orwell‘ın  adlı eseri video oyunu oluyor bu işlemi de  Facebook’un beta sürecine dahil ettiği açıklandı. Yapılan diğer bir açıklamaya göre ise kullanıcılardan biri uygulama içerisinde bildirim aldığını açıkladı ve bu uygulamayı açtığı zaman arkadaşların profilleri ortaya çıktığını bildirdi.

Kullanıcı kabul etse bile karşı taraf kabul etmediği sürece bu cevap görünmüyor. Karşı taraf da kabul ederse bu kez kullanıcılar evet cevaplarını görebiliyor. Facebook da bilgileri doğrulamış durumda. fakat bu özelliğin ne zaman kullanılacağı konusunda bir açıklama yapılmadı Diğer bir açıklama ise iOS ve Android uygulamalarında denemelerin yapıldığı açıklamasını yaptılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir