Kategoriler
Sosyal

Facebook Messenger Yeni Güncelleme İle Karşımıza Çıkacak

2004 yılından bu tarafa hayatımızda olan sosyal paylaşım platformlarının öncüsü niteliğinde ki Facebook her gün yeni bir güncelleme ile kullanıcıların daha aktif kullanmasına yardımcı oluyor. Özellikle Facebook Messenger diğer birçok sosyal paylaşım platformunun önüne özellikleriyle geçmeyi başardı. Şimdi de Messenger’a gelen yeni güncelleme ile artık hem kişiler hem de kurumlar Facebook Messenger uygulamasını daha çok kullanacak gibi duruyor.

Sohbet Botları İle Değişiklikleri Yakalayın

Facebook Messenger’a gelen yeni özellik ile artık daha kullanışlı bir hale gelecek. Sohbet açtığınız konu ile ilgili sohbet botu eklediğinizde konu ile ilgili güncellemelerden anında haberdar olabileceksiniz. Bu durum özellikle firmalar tarafından bir hayli dikkat çekecek gibi duruyor. Sohbet botlarında yapılacak bu güncelleme ile artık botlar yapay zeka teknolojisi ile daha insansı cevaplar vermeye başlayacak. Güncelleme ile gelen birçok farklı bot yeni eklenmiş olan keşfet sayfası ile bulunabilecek.

Yapay Zeka Sohbete Eklendi

Yeni yapılan açıklamalar ile Messenger’a gelen yapay zeka teknolojisi artık grup sohbetlerinde konuyu daha kolay takip etmenize olanak sağlıyor. Sohbetinizin konusuna göre seçeceğiniz sohbet botu ile yaşanan güncellemeleri anında takip edebilirsiniz. Sohbete başlamadan önce ilgi alanınıza dair ön izleme yaparak kısa sürede bilgi sahibi olmanıza olanak sağlıyor. İlerleyen günlerde kullanıma sunulacak olan güncelleme şimdiden Messenger için herkesi heyecanlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir