Kategoriler
Sosyal

Facebook Lasso uygulamasını kullanıma sundu

Facebook yeni uygulaması olan Lasso‘nun duyurusunu yaptı. Böylelikle son dönemlerin en popüler uygulaması olan TikTok‘a rakip gelmiş oldu. Peki Lasso’da ne gibi özellikler bulunuyor ? İşte Lasso uygulaması hakkında ki detaylar..

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook tarafından bir yeni uygulama daha kullanıma sunuldu. Dün gece itibari ile duyurulan video ile kısa videolar oluşturabilir ve filtreler ile süsleyebilirsiniz. Aslında TikTok uygulamasının benzeri diyebiliriz. Bildiğiniz gibi TikTok uygulaması ülkemizde de oldukça popüler durumda. Instagram, Facebook, Twitter gibi platformlar da videolara sıkça rastlıyoruz. Yayınlanan yeni uygulama ile kısa videolara müzik ekleyebilirsiniz. Bunun dışında ise çektiğiniz videoları düzenleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde sizlere Facebook veri hırsızlığı ile yeniden gündemde! haberimizi sizlere aktarmıştık. Facebook’a yapılan hacker saldırısı sonucunda milyonlarca kullanıcının bilgileri siber korsanlar tarafından ele geçirilmişti. Peki kaç milyon kullanıcı bu durumdan etkilendi ? Sizin hesabınız bu hesaplar arasında yer alıyor mu ? Detaylar için ilgili haberi okuyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir