Kategoriler
Sosyal

Bitcoin’e Yatırdığı Parayı Unutan Genç Zengin Oldu

Kristoffer Koch bundan 8 yıl önce  Bitcoin’e bir miktar para yatırdı. Ancak yatırdığı parayı unutan genç, son dönemlerde gündeme gelen Bitcoin haberleri ile yıllar önce 27 dolarlık bir yatırım yaptığını hatırladı. Öğrenci olduğu 2009 yılında yatırım amaçlı Bitcoin’e para yatıran Koch, şimdi milyoner.
Satoshi Nakamato tarafından 2008 yılında ortaya çıkan Bitcoin yıllar geçtikçe popülerliğini arttırıyor. Bugün itibari ile ise 1  Bitcoin tam olarak  27.683,18 Tl civarında. Kristoffer Koch 27 dolarlık 5 bin Bitcoin’i 2009 yılında alıyor.Yıllar geçtikçe değerlenen parası bugün itibari ile tam olarak  33 Milyon Dolar. 
Kristoffer Koch geçtiğimiz 2013 yılında yatırım yaptığını hatırlayınca Bitcoin hesabına girmek istiyor. Şifresini dahi zor hatırlayan Koch hesabında 33 Milyon Dolar görünce adeta şok oluyor. Şimdi herkesin kafasında keşke bende yatırsaydım düşünceleri hakim. Ancak maalesef artık çok geç 🙂
Bitcoin’den bahsedecek olursak internet ve oyun alışverişlerinde kullanılan para birimi olarak gündeme geldi. Daha sonra popüler olunca hızla büyüdü ve bugün itibari ile Bitcoin ATM’leri var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir