Kategoriler
Oyun

Yepyeni oyun konsolu Atari Ataribox

Klasik oyunları oynamaya hazır mısınız! İşte yepyeni oyun konsolu Ataribox, şimdi oyun sevenleri sevindirecek olan bu oyun konsolu ile eskiye doğru gideceksiniz.

Electronic Entertainment Expo (E3) etkinliği sırasında Atari tarafından tanıtılan oyun konsolu ile ilk bilgiler gelmeye başladı. İşte yepyeni tasarımıyla bizi karşılayan Ataribox oyun konsolu!

Atari Ataribox ile klasik oyun keyfi!

Atari, geliştirmiş olduğu bu konsolla birlikte mirasına bağlı olduğunu göstererek yeni Ataribox konsolu sayesinde eski hayranlarını toplamak ayrıca yeni hayranlar peşinde. Daha önce satmakta olduğu Atari 2600 benzerliğiyle, klasik ahşap görünümüyle ön panele cam ve tahta kullanarak siyah renge bürünen konsol harika bir görünüm kazanıyor. HDMI desteği ve  SD kart girişi sunan konsol tam dört adet USB portu girişi bulunuyor. İki farklı renk seçeneğiyle gelecek olan Ataribox, ahşap yapısıyla aşina olacağımız siyah ve kırmızı olarak kullanıcıya sunulacak.

Eskilerden kulağa tanıdık gelen NES ve SNES Classic gibi nostaljik oyunlar ile çıkması beklenilen Ataribox şimdinin oyun teknolojisiyle nasıl bir yol izleyecek henüz bilinmiyor. Bir yandan eski oyunları oynatması düşünülen konsola diğer yandan yeni oyunların eklenebilmesi büyük bir olasılık olabilir.

Şimdilik Atari, yeni tanıtmış olduğu Ataribox oyun konsolu için çıkış tarihi, donanım özellikleri oyun ile bilgi ve fiyatı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Şirket,  yapmış olduğu açıklamada bilerek bilgilerin paylaşılmadığını açıklarken oldukçaa titiz bir şekilde ilerleyerek yavaş yavaş bilgi paylaşacaklarını açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir