Kategoriler
Oyun

Ve Bu Yıl Yeni Bir Assassin’s Creed Oyunu Görebiliriz!

Elimize ulaşan bilgilere göre bu yıl içerisinde yeni bir Assassin’s Creed oyunu piyasaya sürülebilir.

Oyun dünyasının en değerli serilerinden olan Assassin’s Creed, özellikle orjinalliği ile aklımıza kazınmıştı. Seri, ilk olarak Altair’in hayatının anlatıldığı Assassin’s Creed oyunu ile başlamış, ardından efsane Ezio üçlemesine geçilmişti. Ezio üçlemesi olarak ifade ettiğimiz, Ezio’nun ana karakter olduğu üç Assassin’s Creed oyunu adeta serinin şahlanmasına neden olmuş, oyuncular tarafından çok sevilmişti. Ancak bunun ardından Ubisoft, Assassin’s Creed Black Flag gibi çok iyi bir oyun daha sunduktan sonra özellikle Assass’ins Creed Unity ile kafalarda soru işareti oluşturdu. Artık hikayeyi iyi yansıtamayan, eski tadı veremeyen Ubisoft, en sonunda seriyi bir süreliğine dondurma kararı almıştı. Bu doğrultuda geçen yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkmamıştı.

BU YIL YENİ BİR OYUN GELEBİLİR

Ortaya çıkan iddialara göre bu yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu piyasaya sürülebilir. Yeni oyunun çok eski zamanlarda Mısır’da geçeceğine dair sızıntılar var. Hatta yöneteceğimiz karakterin  çok eski bir suikastçi kalkanı ve mızrağına sahip olduğuna ilişkin bir oyun görüntüsü dahi sızdırıldı.

İSMİ ASSSASSİN’S CREED ORIGINS OLABİLİR

Bu arada oyunun ismi ile ilgili olarak bile sızıntılar var. Elimize ulaşan bilgiye göre oyunun ismi Assassin’s Creed Origins olacak. Ubisoft, bu oyun ile hikayeyi köklerinden tekrar anlatmaya çalışacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir