Kategoriler
Oyun

Uncharted serisi için yeni oyun gelebilir

Uncharted hayranlarını sevindirecek bir haber Naughty Dog tarafından geldi. 

Bilindiği üzere Uncharted 4 gelmesiyle birlikte Nathan Drake karakterinin hikayesi son bulmuştu ancak Naughty Dog, Uncharted serisini bitirmeyecek gibi gözükmekte zira yapılan açıklamar bunu göstermekte.

Oyunun hikayesi genişletilebilir

oYUNUN gelmesiyle birlikte hikayede değişiklik olacağı bilinmektedir. Ancak seriyi takip edenler  serideki hikayenin son bulup bulmayacağını merak ediyordu. Hayranlarını sevindirecek haber ise bugün geldi yapılan açıklamaya baktığımızda  oyun efsanesi bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor.

 

Shaun Escayg‘ın yaptığı bir açıklamada, “Uncharted serisinin artık son oyun diyebileceğimizi hiç sanmıyorum.” Uncharted: The Lost Legacy’nin hem yönetmeni hemde yazarı olan Shaun Escayg‘ın  yapmış olduğu açıklama oyun sevenleri bir hayli sevindirdi.

Escayg ayrıca “Bu serinin bitebileceğini söylemek tabi ki de mümkün değil. Sonuçta Hırsızların dünyası fazlasıyla geniş. Bir sürü de canlandırabilecek karakter bulunmakta. Zaten The Lost Legacy’e başlamadan bir süre önce Sullivan ve Cutter karakterleri üzerinde çalışmıştık. Bu ikili arasından hikayeyi canlandırabilecek karakter nasıl çıkaracağımızı düşünürken her şey  bir anda Chloe karakteri üzerinde yoğunlaşmamızı sağladı.” yaptığı açıklamayla Sullivan devam oyununun da gelebileceğinin sinyallerini’de vermiş oldu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir