Kategoriler
Oyun

Sniper Ghost Warrior 3 Güncelleme Geliyor

Sniper Ghost Warrior 3 önemli bir güncellemeyle karşımıza çıkacak. AAA sınıfı sevilen oyunlardan Sniper Ghost Warrior 3’ün yeni kritik bir güncelleme daha alacağı öğrenildi. 

Hem açık dünya oynanış tarzı ile, hem de grafikleri ile dikkat çeken  Sniper Ghost Warrior 3, iddialı bir şekilde piyasaya çıkışını gerçekleştirmiş, oyuncuların büyük ilgi odağı olmuştu. Söz konusu oyun, piyasaya sürüldükten sonra bazı problemlerle de anılmıştı. Bu problemlerden biri, oyunun konsollarda çok uzun yükleme ekranlarına sahip olmasıydı. Bu büyük problemi bir güncelleme paketi ile düzelten oyunun yapımcısı, aynı zamanda başka bir sorun nedeniyle daha PC platformu sahiplerinin tepkisini çekiyordu. Bunun nedeni ise oyunun kayıt sisteminde bulunan büyük hatalardı.

KAYIT SİSTEMİ DÜZELTİLECEK

Sniper Ghost Warrior 3
Sniper Ghost Warrior 3

Eğer sıkı bir oyuncuysanız muhakkak kayıt dosyalarında daha önce bir hasar yaşamışsınızdır. O kadar seviye ilerledikten sonra kayıt sisteminde oluşan bir arıza nedeniyle dosyalarınızı, konumunuzu kaybetmeniz son derece üzücü, sinir bozucuydu. İşte Sniper Ghost Warrior 3 oyununda, kayıt sisteminde problem mevcuttu. Oyunun kayıt dosyaları kendi kendine bozulmaktaydı ve bu durum oyuncuların sinirini bozmaktaydı. İşte oyunun yapımcısı, bu konuda oyunculara müjdeli haberi vererek söz konusu sorunu çözmeye çalıştıklarını, yakında PC platformu için bir güncelleme yayınlayacaklarını söylediler.

PERFORMANS ARTIŞI DA OLACAK

Aynı zamanda yeni güncelleme sadece hataları değil, oyunun performansını da düzeltecek. Gelecek güncelleme ile performansta artış olacak ve oyuncular haliyle daha yüksek FPS elde edip daha akıcı bir oyun deneyimine kavuşabilecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir