Kategoriler
Oyun

Sniper Ghost Warrior 3 Çıkar Çıkmaz Büyük Şok !

Sniper Ghost Warrior 3 oyununun bugün raflarda yerini alacağını dün paylaştığımız bir haber ile sizlere iletmiştik. Ve oyun resmen piyasaya sürüldü ancak büyük problemler ile…

Günümüzün ünlü oyun serilerinden birisi olan Sniper Ghost Warrior oyununun yeni versiyonu olan Sniper Ghost Warrior 3 nihayet piyasaya sürüldü. Ancak oyunda bazı problemlerin olduğu gözlerden kaçmadı. Elimize ulaşan bilgilere göre oyunun açılış hızı inanılmaz yavaş !

TAM BEŞ DAKİKADA AÇILIYOR !

Eurogamer isimli ünlü inceleme tüzel kişiliği, oyun çıkar çıkmaz hemen incelemeleri yapmaya başladı ve büyük bir şok ile karşılaşıldığını aktardı. Sniper Ghost Warrior 3 oyununun ilk açılış ekranı inanılmaz uzun sürüyor. Öğrenilene göre oyunun açılış süresi günümüzün bilgisayarlarında dahi beş dakikayı buluyor ! Bu kuşkusuz çok uzun bir süre. Artık bir oyunu bilgisayara kurarken bile bu kadar fazla beklemediğimiz oluyor. Haliyle bu , Sniper Ghost Warrior 3 için çok büyük bir eksi. Öte yandan oyunun grafiklerinin gayet iyi düzeyde olduğu testte de doğrulandı.

Bakalım önümüzdeki süreçte oyunun yapımcısı tarafından güncelleme yapılıp yükleme sorunu düzeltilecek mi ?

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir