Kategoriler
Oyun

Popüler Korku Oyunu Outlast Bir Süreliğine Ücretsiz!

Outlast oyunu ile ilgili önemli bir kampanya başlatıldı. Konu ile ilgili detaylar…

Oyun dünyasının en kaliteli yapımlarından Outlast, piyasaya sürüldüğünde oyuncular tarafından çok beğenilmişti. Korkuyu oyuncunun iliklerine kadar hissettirmeyi başaran oyun, günümüzde pek çok kişi tarafından oynanıyor. Ve isterseniz siz de oyunu hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Gerçekleştirilen yeni bir kampanya ile oyun tamamiyle ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Acele Edin!

Outlast oyunu için yapılan bu kampanya 23 Eylül saat 19:00’da bitecek. Yani o tarihe kadar oyunu alıp etkinleştirmeniz lazım. Bunun için kampanyayı düzenleyen Humble Bundle internet sitesine girmeniz ve oyunu ücretsiz olarak sepetinize ekleyip almanız gerekiyor. Siteye ilk olarak üye olun ve ardından Outlast oyununun sayfasına girerek oyunu sepetinize atın. Ardından herhangi bir kredi kartı bilgisi dahi girmaden oyun sizin oluyor.

Oyunu aldıktan sonra isterseniz Steam üzerinden hemen etkinleştirme de yapabiliyorsunuz.  Üstelik oyunun en kaliteli ek paketlerinden biri de sizlere tamamen ücretsiz olarak veriliyor. En güzeli de oyunu ücretsiz aldığınızda bunun sonsuza kadar geçerli olması. Pek çok oyun ücretsiz dağıtıldığında sadece kısıtlı bir süre için sizin olabiliyorken Outlast sonsuza kadar size ait olacak. Bu yüzden bu önemli fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Kampanyayı gerçekleştiren platformun ismi ise Humble Bundle… Daha önce de pek çok kampanya ile karşımıza çıkan Humble Bundle, oyuncuların pek çok kaliteli oyuna tamamiyle ücretsiz bir şekilde sahip olmalarını sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir