Kategoriler
Oyun

Pokemon Go Rekora Koşuyor

Oyun dünyasında tam olarak yeni bir çığır açan ve dünyanın her tarafında oynanan çok büyük başarılara imza atan Pokemon GO, son dönemlerde kaybetmiş olduğu popülerliği yeniden yakalayabilmek için kullanıcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Oyun üzerinde gerçekleştirilen son analiz raporuna göre Pokemon GO isimli yapımın bugüne kadar 1.3milyar dolar gelir sağladığı açıklandı.

POKEMON GO’dan REKOR

Yapılan bu Oyunun bir yıl olmasına rağmen bu bir yıl içerisinde tam olarak 1 milyar dolarlık gelir elde edilmesi bekleniyordu fakat bu durum Pokemon Go yapımcılarını şaşırtarak bu rakamı daha kısa bir sürede geçip ve tam olarak  1.3 milyar dolar seviyesine seviyesine yükseldi Telif hakları ise Pokemon Company‘de bulunan oyun, Nintendo ve Niantic Labs isimli iki şirket tarafından yapılıyor.

POKEMON GO İÇİN GÜNCELLEME

Bu yeni oyundan edilmiş olan kar tam olarak üç firmaya bölünüyor ve aylık kullanıcı sayısı ise yaklaşık 60 milyonun üzerindeydi fakat bu son dönemlerde ise bu oran yüzde 45’lere düştü yapılacak olan bu son yeni güncellemelerle birlikte oyunun eski popülerliğini kazanması için önemli çalışmalar yapılıyor.

Niantic Labs cephesinden gelen bir açıklama ile birlikte, Pokemon GO’nun üzerindeki çalışmaların devam ettiği ve yeni güncellemeyle birlikte daha güzel olacağı açıklaması yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir