Kategoriler
Oyun

Playstation VR Satışları Beklenenden De İyi Seyrediyor!

Playstation VR cihazının satış rakamları beklenenden de iyi seviyede olmasıyla dikkat çekti. Cihaza oyuncular büyük bir ilgi gösteriyor.

Oyun dünyasında adeta VR devrimi yaşanıyor çünkü artık VR teknolojisi sayesinde oyunları çok daha gerçekçi bir şekilde oynamak mümkün. Sanal gerçeklik gözlüklerini takarak oyuncular kendilerini oyunun daha fazla içerisinde hissedebiliyorlar.

SONY`DEN PLAYSTATİON VR SATIŞ RAKAMLARI AÇIKLAMASI

Sony cephesinden yapılan bir açıklamada PS VR hususuna değinildi. Bildiğiniz gibi Sony, Playstation oyun konsolunda Playstation VR teknolojisi ile karşımıza çıkmıştı. Bu teknoloji, sanal gerçeklik gözlükleri ile oyun konsolu deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Oldukça gerçekçi Playstation 4 grafiklerini birde PS VR teknolojisi ile tadıyorsunuz ve bu kaçırılmayacak bir deneyim diyebiliriz. İşte oyun tutkunları da bunun farkında olacaklar ki Sony tarafından bugün yayınlanan açıklamada PS VR satış rakamlarına dikkat çekildi.

Açıklanan verilere göre PS VR bugün itibariyle 1 milyondan fazla sattı. HTC Vive, Oculus Rift gibi cihazlar PS VR`a göre çok daha önce piyasaya sürülmüş olmasına rağmen Playstation VR satış rakamlarının yarısına bile ulaşamadılar. Haliyle Playstation VR`ın bu inanılmaz çıkışı son derece dikkat çekiyor.

Playstation sanal gerçekçilik gözlüğü, şuan ülkemizde 1800 TL gibi fiyatlardan alıcı bulmakta. Sony tarafından açıklanan rakamlara göre dünya genelinde yaklaşık 60 milyon kişi Playstation 4 kullanmakta. Önümüzdeki süreçte Playstation VR kullanım oranlarının daha da artacağı tahmin ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir