Kategoriler
Oyun

Oyun Bağımlısı Olduğu İçin Eşi Tarafından Terk Edildi

Bir adam, gün içerisinde çok fazla oyun oynadığı, teknolojiden bir türlü kopamadığı gerekçesiyle eşi tarafından terkedildi.

Oyunlar her ne kadar çok eğlenceli şeyler olsa da sosyal hayatı çok olumsuz yönde etkilediği de inkar edilemez bir gerçek. Eğer bunun dengesini iyi kurabiliyorsanız hoş bir hobi olarak kalıyor ancak özellikle online, sürekli bilgisayarda olmanızı gerektiren bir oyun oynuyorsanız adeta tüm gününüzü harcaya biliyorsunuz. İşte Japonya’da yaşayan bir oyun bağımlısının başına bundan dolayı büyük bir dert gelmiş. Japon bir adam, gün içerisinde çok fazla oyun oynadığı için eşi tarafından terk edilmiş.

KIZINI DA OYUNA KAYIT ETTİRMİŞ

Kaccho isimli oyun bağımlısı, oynadığı Dragon Quest adlı oyuna kızını da kayıt ettirmiş ve onunla beraber de oyunu oynuyormuş. Ancak adam, oyunun tüm karakterlerinin oyuncaklarını, dergilerini evinde biriktirip tüm gün masasında o oyunu oynadığı için artık tahammül edilemez hale gelmiş. Bu durumdan bıkan eşi, şimdi kızının velayetini almaya çalışıyor. Yalnızca oyun oynadığı için aile yıkmak biraz ilginç gibi geliyor ancak Japonların çok disiplinli oldukları, çok çalıştıkları ve boş oturmayı hiç sevmedikleri de bilinen bir gerçek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir