Kategoriler
Oyun

Need for Speed Payback oyun incelemesi

Need for Speed Payback oyunu ile heyecan dolu bir atmosfere girmeye hazır mısınız? Ghost Games tarafından geliştirilen Electronic Arts tarafından yayınlanan bu oyunu oynarken konsolunuzun başından kalkmak istemeyeceksiniz. 

Emniyet kemerlerinizi bağlayın ve gaza basın burada kanun ve yasalar yok tek bir gerçek var sizin içinizdeki yanan hız öfkesi. Açık dünya görevleriyle özgürlüğün tadını çıkarırken devasa haritayla yeni yerler keşfedin. Need for Speed Payback oyunu tam anlaıyla hız tutkunlarının buluşmak isteyeceği bir yer.

Oyunun çıkış tarihi ve hangi platformlarda oynanabilecek; Yapılan son duyurulara göre 10 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oynana bilecek.

Oyun İçeriği Yapılabilecekler

Need for Speed Payback’ın içeriği kısaca şöyledir bu zamana kadar gördüğünüz bütün araba özelleştirmelerini kafanızdan çıkarabilirsiniz çok derin araba gerçek hayata uyarlanmış özelleştirmeler ile en önemlisi de online iken oyununuzu durdura bileceksiniz.

Bu hız canavarı online oyunlar içerisinde bir devrim niteliğindedir, bildiğiniz gibi need for speed dünyasında açık dünya çok azla sınırlıdır ama burada açık dünya oyunu olarak tasarlandığı için çok çeşitlilik mevcuttur, Need For Speed de olmazsa olmaz polislerden kaçış çok farklılaşmış bir şekilde geliyor karşınıza artık polisleri kandırmanız zor olacak diyebiliriz.

İç Detaylar

Need for speed tarihinde bir ilk olan 3 karakter ile oynama özelliği gelmiştir. Bu karakterlerin hepsinin de amacı aynı olacak The House isimli kartelin icabından gelmek için uğraşacak oyundaki yarışlar hikaye ile uyarlanmış bir şekilde olacak amacınıza ulaşırken hıza da doyacaksınız.

 

Oyunun geçeceği yer Fortune Valley olacak bu kulaklarınıza tanıdık gelmese de Las Vegas civarında geçecek denilebilir. Harita özellikleri genişletilmiş bir şekilde karşınızda çöller, kanyonlar, otobanlar kısacası zevkin doruklarına ulaşacaksınız.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir