Kategoriler
Oyun

Need For Speed 2017 bu yıl çıkabilir

Need For Speed 2017 çıkmasıyla ilgili detaylar bugün kendi sitesinde yaptığı açıklamada 2017 yılına çıkması muhtemel olduğu haberini yayınladı. Oyun hakkında fazla bilgi sahibi değiliz edindiğimiz bilgileri buradan okuyabilirsiniz.

Need For Speed serisi çocukluğumuzdan bu güne kadar başarılı işlere imza atarak günümüz 2017’sinde gelişmiş grafik motorunu kullanacak buda oyunda grafik arayanlar için oyunun kalitesini artıracak kontroller, bakış açısı, grafik ve hikaye ile baştan sona yenilenecek olan oyunda bazı kısıtlı modifiye modundan fazlasıyla faydalana bileceksiniz.

Need For Speed 2017 detaylar

Need For Speed 2017
Need For Speed 2017

 

Merakla beklenen Need For Speed 2017 ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor belirli bir oyuncu hayran kitlesine sahip olan Need For Speed oyunu hakkında resmi açıklamaya göre haziran ayında net bir bilgi vereceklerini oyunun 2017 yılında çıkma ihtimali yüksek olduğu yazmaktadır. Daha önceki oyunda hikaye moduna geniş yer veren Need For Speed bu sefer hikaye modunu daha geniş tutacak gibi görünmektedir.

Ayrıca oyunun vaz gecilmezi olan polis kovalamalarına geniş yer verileceği beklenmektedir. Diğer oyunlarda internete ihtiyaç duyarken bu çıkacak olan oyunu internet olmadan oynama imkanı sunacak. Fazlasıyla etkili giriş yapmayı planlayan firma oyun için oldukça iddialı görünüyor. Oyun çıkmasıyla birlikte kullanıcıların oyun hakkında ki yorumları oyunun kalitesini ortaya koyacaktır şimdilik bunu söylemek için erken. Şimdilik oyun hakkında bildiklerimiz bu kadar ilerleyen zaman içerisinde daha geniş bilgiyi sitemizden takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir