Kategoriler
Oyun

Mass Effect Andromeda Hakkında Kritik Karar!

Mass Effect Andromeda oyunu ile ilgili son derece kritik bir karar verildi. Elimize ulaşan bilgilere göre seriye çok uzun süre ara verilecek.

EA Games, bildiğiniz gibi oyun dünyasında son derece ünlü bir marka… Bu markanın içerisinde bulunduğu pek çok oyun projesi seviliyor. Ancak bazen yine de çok büyük oyun projelerinde bazı sıkıntılar EA Games için de söz konusu olabiliyor. İşte Mass Effect Andromeda isimli oyun, belki de EA Games için hiç beklemediği bir darbeydi. Çünkü oyun ile ile ilgili çok fazla eleştiri var.

Oyuncular, Mass Effect Andromeda oyunundan tam olarak beklediklerini alamadılar. Bu durumda da EA Games ve BioWare, eleştirilerin hedefi oldu. Söz konusu oyun her ne kadar çok kaliteli, AAA sınıfı bir oyun olsada pek çok hata ile piyasaya sürülmüş olması oyuncuların canını sıkmıştı.

SERİYE ARA VERİLİYOR

Elimize ulaşan bilgiye göre EA Games, söz konusu seriden elini ayağını çekiyor. Bu durumda çok uzun bir zaman, belki de artık hiç yeni bir Mass Effect Andromeda oyunu göremeyeceğiz.

EA Games tarafından alındığı öğrenilen kararın bir benzeri de ünlü oyun serilerinden Medal of Honor için verilmiş, seri son oyununu 2012 yılında bizlerle buluşturmuştu. Medal of Honor serisinin durdurulmasındaki kararın altında yatan sebep yine yapılan yoğun eleştiriler, beğenilmeyen bir oyundu. Oyun hakkında alınan kararın isabetli bir karar olduğunu düşünüyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir