Kategoriler
Oyun

Lone Echo Oyun İncelemesi

Ready at Dawn stüdyosu tarafından özel olarak geliştirilen Lone Echo, 2016 yılında tanıtıldıktan sonra 20 Temmuz 2017 tarihinde piyasadaki yerini almıştı. Yeni tanıtılan kontrol sistemi olan Oculus Touch’ı da destekleyen oyun, farklı modlarda oynanabiliyor.

Oyunu hem çoklu modda hem de tekli modda oynayabiliyorsunuz. Echo Arena adı verilen çoklu oyuncu ortamında yerçekimsiz bir ortamda oyuncular birbirleriyle mücadele edebiliyor. Oculus Rift için geliştirilen oyun için De-formers adında arena savaşı oyununun geliştirildiğini de belirtelim. Üçüncü şahıs kameraya sahip olacak bu yeni oyun, PS4, Xbox One ve PC için piyasaya giriş yapacak.

Lone Echo Nasıl Bir Oyun?

Lone Echo oyunu günümüzden iki asır sonra, uzayın derinliklerinde geçen bir hikayeyi konu alan bir oyundur. Oyunda astronotlara yardımcı olmak için tasarlanan bir robotun gözünden oyunu görerek bir gizemi çözmeye çalışıyorsunuz. Oyun bu anlamda hem bir macera hem de bilim kurgu türündedir. Oyunda grafikler ve renklere göz attığımız zaman oldukça canlı ve kaliteli grafiklerin olduğunu görebiliyoruz.

Oyunun büyük bölümü sır ve gizem içerisinde geçtiği için, tüm grafikler oldukça ilginç ve esrarengiz olma özelliği taşıyor. Oyunda temel olarak astronotlara yardım etmek amacıyla sizden beklenen bazı temel görevler var. Seviye ilerledikçe yapacağınız görevlerin zorluğu ve gizemi de artıyor. Zaman zaman görevleri geçmek için savaş yapabildiğiniz gibi, bu görevleri geçmek için daha çok zeka gerektiren eylemler yapmanız isteniyor. Çoklu oyuncu modunda daha çok oyuncular birbirleriyle mücadele ederken, roller farklılaşabiliyor.

Ready at Dawn firmasının en son The Order 1886’dan bu yana tasarladığı en ilgi çekici oyun olan Lone Echo, oyun dünyasında da büyük merak ve ilgiyle karşılanmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir