Kategoriler
Oyun

Gears of War 4’e Oyun Tarihinde Görülmemiş Güncelleme!

Gears of War 4 isimli oyuna eşi benzeri görülmemiş bir güncelleme geldi. Güncelleme ile gelen yenilikler ses getirecek cinsten.

Bildiğiniz gibi oyun dünyasında bir oyun piyasaya sürülmeden önce ciddi bir hazırlık aşaması oluyor ancak buna rağmen piyasaya sürüldükten sonra pek çok bug, çeşitli eksiklikler göze çarpabiliyor. Bu gibi durumlarda genellikle oyunun yapımcıları yeni bir güncelleme yayınlayıp bu güncellemelerle sorunları gideriyorlar.

Bazen dosya boyutu o kadar yüksek güncellemeler sunuluyor ki adeta şaşıp kalıyoruz. İşte şimdi sizlere, bu zamana kadar neredeyse hiç görülmemiş dosya büyüklüğünde bir güncellemeyi paylaşıyoruz.

GEARS OF WAR 4’E DEVASA GÜNCELLEME

Gears of War 4 oyununun yapımcısı tarafından yayınlanan yeni bir güncelleme tamı tamına 29 GB boyutunda! Bu inanılmaz boyut taktir edersiniz ki piyasada bulunan pek çok oyundan daha fazla. Haliyle oyun tutkunları bu güncellemeyi bilgisayarlarına kurabilmek için epey bir zaman indirme işleminin tamamlanmasını bekleyecekler. Özellikle internet bağlantısı yavaş olan oyun tutkunları için bu günler alacak.

PEKİ GÜNCELLEME NELER VAADEDİYOR?

Söz konusu güncellemenin pek çok yeni özelliği beraberinde getireceğini sizlere iletelim. Mesela sınıfların hepsi için yeni yetenekler, Crossfire teknolojisi için ve SLI teknolojisi için yazılımsal destek, taze zorluk modları, taze haritalar ve daha ek çok özellik eklendi. Bu özellikler sayesinde taktir edersiniz ki oyun deneyimi en üst seviyeye çıkıyor ancak bunun bedelinin epey ağır olduğunu, tam 29 GB indirmek zorunda kalacaklarını da tekrar ifade edelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir