Kategoriler
Oyun

Assasin’s Creed Origins İçin Yeni Sinematik Video Geldi

Assasin’s Creed serisinin en iddialı oyunu olarak lanse edilen ve bu yönde de yapılan tanıtımda epey bir ilgi odağı olan Assasin’s Creed Origins oyunu için geri sayım başladı. Oyunun tanıtılmasından bu yana merakla beklenen hikaye konusunda ise çıkış tarihine kadar bilgiler gelmeye devam edecek gibi duruyor. Öyle ki şimdiye kadar paylaşılan videolarda da Assasin’s Creed Origins oyununun hikayesi hakkında bilgilere yer verildi. Geçtiğimiz ay yayınlanan yeni sinematik hikaye videosundan sonra bu kez ise oyunun yeni bir sinematik videosu yayınlandı.

Assasin’s Creed Origins İddialı Bir Seri Olacak

Daha önce yayınlanmış olan Assasin’s Creed oyunlarına göre çok daha geniş bir harita kullanması beklenen Assasin’s Creed Origins oyununun, son videosunda da yine sinematik bir videoya yer veriliyor. Fakat bu kez yayınlanan yeni videonun oldukça kısa olduğunu görüyoruz. Hikayenin eski Mısır’da gerçekleşeceğini vurgulayan videoda kullanıcıların biraz daha meraklandırıldığını da söylemek gerekiyor. Tüm bu videolarla beraber çıkış tarihi merakla beklenen oyunun geri sayımının başladığı da görülüyor.

Bilgisayar, PS4 ve XBOX One modelleri için 27 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek olan oyunun, bu süreye kadar oynanış videolarının ve sinematik videolarının da gelmeye devam edeceği belirtiliyor. Henüz oyunun satış fiyatları konusunda ise net bir bilgi yok. Bu konu hakkında ve sistem gereksinimleri konusunda da önümüzdeki ay içerisinde açıklamaların geleceği söyleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir