Kategoriler
Oyun

A Walk in the Dark Oyunu Geliyor!

A Walk in the Dark 19 Mayıs’ta yani 2 gün sonra oyun severlerin yüzünü güldürecek. Xbox One ve PC platformlarına yepyeni bir oyun geliyor: A Walk in The Dark.

19 mayısta çıkıyor

A Walk in the Dark oyununun steam üzerinde binlerce kullanıcısı bulunuyor. Şimdiye kadar tek bir platform üzerinden yayınlanan oyun, artık Xbox ve PC için de aktif olacak! Oyun ve detayları haberin devamında…

Steamdeki başarısını PC ve Xbox’a taşımak isteyen sevilen oyun, 2 gün sonra aramıza katılıyor. Flying Turtle Software yapımcılığında yayınlanan aksiyon oyunu A Walk in the Dark için geri sayım başladı… Xbox One ve Windows 10 işletim sistemi yüklü bilgisayarlara merhaba demeye hazırlanan oyunla ilgili resmi duyuru YouTube kanalından yapıldı.

Aslında bu oyunu yeni tanımıyoruz. Daha önce başka platformlarda vardı. PC ortamında Steam yoluyla biliniyordu. Yaklaşık 4 senedir oynanan popüler oyunlardan biri. Ancak 19 Mayıs’tan itibaren Windows Store mağazasında da yer almaya başlayacak. Oyunun baş kahramanı ‘Bast’ adında bir kedi. Kahramanın temel hareketleri zıplama, koşma ve kayma üzerine. Kedi severler için güzel bir macera… A Walk in the Dark adından da anlaşılacağı gibi karanlık bir ortamda geçiyor. Neyle karşılaşacağımız muğlak bırakılıyor. Aksiyonlu bol grafikli oyunda kendimizi oyunun içinde hissediyoruz. Bu oyun PC’leri zorlamadan oynanabiliyor. 2D grafik sistemiyle desteklenen macera oyununu XP işletim sistemi üzerinden 13 liralık ödemeyle steam’den alabiliyorsunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir