Kategoriler
Nasıl yapılır

iPhone Restore İşlemi Nasıl Yapılır?

iPhone cihazınızda restore işlemi yapmadan önce cihazınızda bulunan verileri yedeklemeniz gerekir, iphone restore işlemi nasıl yapılır? Restore işleminden sonra telefonunuz fabrika ayarlarına döneceği için telefonda bulunan bütün dosyalarınız ve telefon rehberinizde kayıtlı olan numaralar silinir. Restore işleminin bir sonraki aşaması ise itunes uygulamasının en son sürümünü İnternet aracılığı ile indirin ve bilgisayara yükleyin, sonrasında itunes uygulamasını çalıştırılarak iphone telefonunuzu usb kablo ile bilgisayara bağlayın.

iTunes uygulaması sonrasında sırayla ayarlara girilerek icloud sekmesine gelinir ve iphone’umu bul seçeneği pasif hale getirdikten sonra ekranda açılacak olan pencerenin sol üst tarafında bulunan iphone simgesini seçip iphone’a geri yükle sekmesine basmanız gerekir. Bunları seçtiğinizde yedek alıp almak istemediğinizi soran bir uyarı yazısı göreceksiniz. Eğer öncesinde yedek almadıysanız, yedekle seçeneğine dokunarak iphone cihazınızda bulunan medya içeriklerinin yedeklerini alabilirsiniz. Yedekleme tamamlandıktan sonra tekrar bir uyarı mesajı göreceksiniz. Bu uyarı mesajında geri yükle simgesine basmanız gerekir. Bu işlemlerden sonra yapmanız gereken tek şey beklemektir. Restore işlemi uzun sürebilen bir işlem ve işlem bittikten sonra iphone cihazınız ilk aldığınız günkü gibi fabrika ayarlarına dönmüş ve yenilenmiş bir konumda açılacaktır.

Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Unutulan şiflerin çözülmesi için uygulanması gerekir, fakat içerisinde yer alan tüm bilgiler silinir. Sınırlama şifresi ise sadece sıfırlama işleminde geçerlidir. Yazılımsal problemlerden oluşan sorunların giderilmesini sağlayacaktır. Ayarlar kısmına tıklayarak genel seçeneklerden sıfırlama kısmında yazacağınız şifreyi hatırlamıyorsanız cihazınızın fabrika ayarlarına dönmesini sağlar. İphone cihazınız için kişileri yedekleme işlemini gerçekleştirdi iseniz restore ettiğiniz iphone cihazınızdan eski kişilerinize kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Daha sonra ise iphone cihazınızda restore işlemi tamamlandıktan sonra cihazınızı icloud ile uyumlu bir hale getirdiğiniz takdirde tüm verileriniz geri gelecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir