Kategoriler
Nasıl yapılır

iPhone için instagram repost nasıl yapılır?

Sosyal medya hesaplarının birçoğunda bir başka kişinin yaptığı paylaşımı, kullanıcının kendi takipçileri ile paylaşabileceği özellikler mevcut. Facebook’da paylaş butonu, Twitter’da retweet butonu gibi butonlar, başkasının paylaşımını yaparken kullanıcının kendi düşüncelerini de ekleyebileceği yani gönderiyi alıntılayabileceği özellikler katıyor. Bu özellik ne yazık ki Instagram’da bulunmuyor. Peki, iphone İçin Instagram Repost Nasıl Yapılır?

iphone İçin Instagram Repost Nasıl Yapılır?

Bu özelliği kullanabilmek için iphone kullanıcıları app store’da bulunan 3. parti uygulamaları kullanmak zorundalar. İnstagram’da bir başkasının gönderisini diğer kullanıcılar ile paylaşabilmek için app store da en çok kullanılan ve güvenilir olarak adlandırabileceğimiz uygulamalardan biri olan ”repost for instagram” ı indirerek kullanmamız gerekli. Bu program sayesinde çok beğendiğimiz bir instagram paylaşımını kendi yorumlarımızı da ekleyerek kendi kullanıcılarımız ile paylaşabileceğiz.

Repost For Instagram Programı Nasıl Kullanılır?

Repost for instagram programını app store’dan telefonumuza indirdikten sonra, programı başlatıyoruz ve program bizden instagram kullanıcı adımızı ve şifremizi girmemizi istiyor. Bu bilgileri verirken endişelenmeye gerek yok, zira Apple’ın app store’a program yüklemesine izin verdiği kişiler ciddi bir güvenlik araştırmasından geçmektedir, bundan dolayı da program yeterince güvenlidir.

Gerekli kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girdikten sonra program sizin instagram hesabınız ile senkronize olacak, daha sonra kendi insatagram akışınızda bulunan bir gönderiyi rahatlıkla paylaşabileceksiniz. Bir gönderiyi kendi kullanıcılarınız ile paylaşabilmek için gönderinin sağ üst köşesinde bulunan üç nokta alt alta işaretini tıklıyoruz, önümüze açılan seçenek penceresinden ”paylaşım URL’sini kopyala”yı seçiyoruz ve repost for instagram uygulamasını açıyoruz.

Uygulamayı açtığımızda, panoya urlsini kopyaladığımız paylaşım karşımıza çıkıyor. Burada gönderi ile alakalı ve isteğe bağlı gerekli ayarlamaları da yaptıktan sonra tek yapmamız gereken ”repost” butonuna dokunmak, böylelikle bir başkasının gönderisi kendi hesabımızda paylaşılmış oluyor. Unutulmaması gereken bir önemli nokta da şudur; video URL’sini kopyalayamadığımız bazı gönderiler olacağını göreceksiniz. Bu gönderilerin hesap sahipleri, hesaplarını korumalı yaptıkları için onların gönderilerini repost yapamayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir