Kategoriler
Nasıl yapılır

Facebook Uygulamaları Nasıl Kaldırılır?

Bu içeriğimizde sizlere Facebook uygulamalarınızı nasıl kaldırabileceğinizi anlatacağız.

Günümüzün en büyük sosyal medya platformlarından olan Facebook, gün geçtikçe popülaritesini daha da arttırıyor. Söz konusu uygulamanın bu kadar popüler olması, pek çok uygulama ile de entegreli olarak çalışmasını sağlıyor. Mesela pek çok oyun uygulamasında Facebook ile giriş yapabiliyorsunuz. Tabii sadece oyun uygulamalarında değil daha pek çok uygulamada bu mümkün. Ancak bazı uygulamalara Facebook’unuz ile giriş yaptıktan sonra istemediğiniz, rahatsız edici bildirimler alma, veya uygulamanın profilinizden sizden izin almadan bir şey paylaşması gibi hoşnutsuz şeyler söz konusu olabiliyor. Tabii bu her uygulama için geçerli değil ancak bazı uygulamaların böyle zararlı, rahatsız edici hareketleri var. Peki bu gibi durumlarda nasıl Facebook’tan bu uygulamaları kaldırırız?

FACEBOOK UYGULAMALARI KALDIRMA

Bunun için ilk olarak Facebook’ta en sağ üst kısımda soru işaretinin yanındaki aşağıya doğru ok simgesine benzer ufak simgeye tıklayınız. Ardından da Ayarlar bağlantısına tıklayınız. Hemen ardından sol yan menülerde Uygulamalar yazısını bulup tıklayınız. Tıkladıktan sonra karşınıza Facebook ile giriş yaptığınız tüm uygulamalar gelecektir. Kaldırmak istediğiniz uygulamanın üzerine gelip ufak çarpı simgesine tıklayınız. Ardından teyit için bir pencere açılacaktır Kaldır butonuna basınız.

İşleminiz bu kadardır, rahatsız olduğunuz uygulamaların üzerine gelerek bu şekilde kaldırabilirsiniz. Ancak yine o söz konusu uygulamayı kullanmaya çalışırsanız tekrar Facebook’unuza bağlanacağını da unutmayınız.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir