Kategoriler
Nasıl yapılır

Facebook Arama Geçmişi Nasıl Temizlenir?

Facebook üzerinde yazılan aramalar nasıl silinebilir? Bu içeriğimizde bu konuya açıklık getireceğiz.

Facebook’u günümüzde hemen hemen herkes kullanıyor. Hatta akıllı telefonlar sayesinde artık orta yaş grubu da Facebook’u çok aktif bir şekilde kullanmaya başladı. Facebook bu kadar popülarken, bazı gizlilik endişeleri de ortaya çıkmıyor değil. Bu kadar sosyal bir mecra aynı zamanda bazen çiftlerin de arasını açabiliyor. Özellikle sevgilisinin, eşinin arama geçmişini araştıran kişiler hoşlarına gitmeyen şeylerle karşılaştıklarında çok sinirlenebiliyorlar. Bu gibi durumlara karşı genellikle Facebook arama geçmişini temizlemek gerekiyor. Elbette gizlemek iyi bir şey değil ancak bazen yaptığınız bir hareketin yanlış anlaşılabileceğini sonradan farkedebilirsiniz ve bu durumu da düzeltmeniz gerekebilir. Neyse lafı daha fazla uzatmadan hemen Facebook arama geçmişini nasıl temizleyeceğinizi anlatacağız.

FACEBOOK ARAMA GEÇMİŞİ NASIL TEMİZLENİR?

Bunun için ilk olarak Hareketler Dökümü’ne giriniz. Ardından sol panelde Yorumlar yazısının altındaki Daha Fazla bağlantısına tıklayınız. Orada Ara linkini bulunuz ve tıklayınız.

Ardından karşınıza bugüne kadar Facebook üzerinde yapmış olduğunuz tüm aramalar gelecektir. Arama butonuna yazdığınız tüm isimler karşınıza çıkmış olacaktır. Silmek istediğiniz aramanın hizasına gelip sağda bulunan kilit simgesinin yanındaki yani en sağdaki simeye bir kez tıklayınız. Ardından da Sil’e basınız. Artık böylelikle Facebook’ta yazmış olduğunuz o yazı silinecek, arama geçmişinizi temizleyerek başkalarının görmesini engellemiş olacaksınız. Kolay gelsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir