Kategoriler
Nasıl yapılır

Apple Watch’ta Arkadaş Ekleyin!

Apple watch adından da tahmin edileceği üzere bir saat markasıdır. Ancak bu saati diğer saatlerden ayıran bir yönü bulunuyor. O da saatin akıllı bir saat olması. Bu yazımızda sizlere apple saat hakkında ve apple watch’ta arkadaş ekleyin! Konusunda birkaç bilgi aktaracağız.

Apple Watch Ne İşe Yarar?

Pek çok konuda kullanıcılara kolaylık sunan Apple Watch, bu konuda da yüksek görsellik özellikleriyle birlikte kullanıcılarına çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Apple Watch iPhone 5 ve üstü olan iPhone modelleri ile beraber çalışan bir saattir. Telefona bluetooth vasıtası ile bağlanır. Ve bu sayede de arama yapabilir, mesaj atabilir, gelen mesajlarınıza yanıt verebilir, gelen maillerinizi dilediğiniz zaman okuyabilir, haritayı rahat bir şekilde kullanabilir, sağlık konusunda yürüdüğünüz adımları sayabilir ve de yakmış olduğunuz kaloriyi bile doğru bir şekilde hesaplayabilirsiniz.

Nasıl Arkadaş Eklenir?

Apple Watch’unuzdan arkadaş eklemek için aşağıdaki adımları tek tek uygulayabilirsiniz. İlk olarak arkadaşlarınızı görmek için yan düğmeye dokunun. Digital Crown’u + simgesine çevirin, daha sonra da + simgesine basın. Digital Crown’u çevirerek Arkadaş olarak eklemek istediğiniz kişiyi bulun ve sonra onu seçmek için basın. Arkadaşınız listede bulunmuyorsa iPhone’unuzda yer alan kişiler uygulamasını tekrar açın ve orada bulunan arkadaşınızı kişilerinize ekleyin. Ardından tekrar yukarıdaki işlemi uygulayın.

Yine iPhone’unuzdaki Watch uygulamasından da arkadaşlarınızı çok kolay bir şekilde ekleyip çıkarabilir ya da gruplar halinde bu kişileri istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bunun için de Watch uygulamasını açıp, saatim butonuna basın, hemen sonra da Arkadaşlar’a basın. Bu size iPhone iletişim listesini açacaktır. Arkadaşlar kısmına eklemek istediğiniz kişiyi bulmak için aşağı doğru kaydırın. Daha sonra da arkadaşlara eklemek için tıklayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir