Kategoriler
Mobil

Zenfone 4 serisinin yeni görselleri ortaya çıktı

Zenfone 4 serisinin yeni görselleri ortaya çıktı. Zenfone hakkındaki sızıntılar hız kesmeden devam ederken en son ortaya çıkan görüntü Zenfone 4’ün 4 farklı görseli oldu.

Resmi olarak yarın ( 17 Ağustos 2017 ) tanıtımı yapılacak olan Zenfone 4 serisinin bugün İnternette yeni 4 farklı görseli ortaya çıktı. Daha öncede bir çok kez hem görsel hemde teknik verilerine dair sızıntılar ortaya çıkmıştı. Sızıntı haberlerin kaynağı olarak bilinen Evan Blass ( Twitter hesabı: @Evleaks ) bu kez de Zenfone 4 serisinin 4 farklı model görselini paylaştı. Bu modeller,  Zenfone 4Zenfone 4 MaxZenfone 4 Selfie ve Zenfone 4 Selfie Pro olarak görüldü.

Sızdırılan bu 4 Zenfone serisi modellerinin ön plana çıkan detaylarında neler var.

İlk olarak Zenfone 4’ü görmekteyiz. Zenfone 4 keskin hatlardan ziyade daha oval yapısıyla dikkatleri çekmekte ve çift arka kamerası ile ön planda durmakta. Zenfone 4 renk alternatiflerinde siyah,yeşil ve beyaz kendisini göstermekte.

Zenfone 4 Max modelinde ise bataryası ile ben buradayım diyor adeta. Bu modelde de çift arka kamera ile kendini gösteren mobil cihaz siyah,pembe ve altın renk seçenekleri ile ön planda yer alıyor.

Zenfone 4 Selfie ise ön kamerası ile vitrindeki yerini alacak gibi gözükmekte. Çift ön kameraya sahip olan cihaz kırmızı,siyah ve altın renk seçeneklerini bize sunmakta.

Zenfone 4 Selfie Pro ise daha çok teknik özellikleri ile daha güçlü olduğunu söylerken yine çift ön kamerası ile göz dolduracak gibi durmakta.

Bu sızıntı bilgilere göre verilen detaylar eksik haber olmaktan yarın çıkacak .Merakımız yarın için netlik kazanacak.

THN – teknolojihaberim.net

“Zenfone 4 serisinin yeni görselleri ortaya çıktı” için bir yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir