Kategoriler
Mobil

Yenilenen Samsung Galaxy Note 7 WiFi Sertifikasında Göründü!

Samsung’un sorunlardan bir türlü kurtulamayan Galaxy Note 7 modeli uzun bir sürenin ardından yeniden satışa sunulacak. Samsung’un Galaxy Note 7 modeli Wi-Fi sertifikasyon sürecinde görüldü.

Samsung’un ilk çıktığında çok sevilen Note serisini yeni üyesi Samsung Galaxy Note 7 modeli ilk başlarda çok sevilmiş ve büyük satış rakamlarına ulaşmıştı. Samsung’un Note serisinin bu yeni üyesi olan Galaxy Note 7’nin sonrasında batarya sorunu olduğu ortaya çıkmıştı.

Samsung sonrasında Galaxy Note 7 modelini toplatıp pillerini değiştirdikten sonra yeniden satışa sunulmuştu. Ancak Samsung’un yenilenen Galaxy Note 7 modeli yeniden patlamıştı. Samsung’un deyim yerindeyse adeta elinde patlayan Galaxy Note 7 modeli Samsung’un kararına göre toplatılan Galaxy Note 7’yi Samsung sürekli olarak yeniden satışa sunmak istiyordu.

Sonuçta Samsung’un söylediği şey oldu ve Galaxy Note 7’nin Wi-Fi sertifikasyon sürecinde Galaxy Note 7’nin Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle geleceği ve Wi-Fi sertifikasını kaptığı görülüyor.

Samsung’un yenilenen Galaxy Note 7 Modeli bir önceki Galaxy Note 7’ye göre daha düşük kapasiteli bir pille geliyor. Bu anlamda Sertifikada görülen SM-N935S model numarasına sahip olan model Samsung’un yenilenmiş olan Galaxy Note 7 modeli olabilir.

Akıllı telefon ve mobil cihazlar için oldukça önemli olan Wi-Fi sertifikasını veren kurum olan Wi-Fi Alliiance tarafından Samsung’un Galaxy Note 7 modelinin Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip olacağı ve model numarası dışında herhangi bir ek bilgi ne yazık ki yer almıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir