Kategoriler
Mobil

Yenilenen Samsung Galaxy Note 7 kapıda

Samsung‘un 2016 yılında satışa sunduğu sonrasında çeşitli sorunlar nedeniyle geri toplattığı Galaxy Note 7 modelini yeniden satışa sunmak istiyor.

Samsung’un çok sevilen ancak sonrasında büyük sorunlardan dolayı geri çağırılan ve üretimi durdurulan Note serisinin son üyesi olan Samsung Galaxy Note 7 modelinin yeniden satışa çıkacağı kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Pek çok kişinin temkinli yaklaştığı Samsung’un Galaxy Note 7 modelinin adına elden geçirilmiş (refurbished) takısı eklenecek ve Samsung Galaxy Note7R olarak satışa sunulacak.

Samsung’un merak edilen yenilenmiş Galaxy Note 7 modelinin şimdi de ne zaman satışa sunulacağı ve fiyat etiketinin ne olacağı sonunda belli oldu. Yenilenmiş olan Samsung’un yeni Galaxy Note 7 modeli Galaxy Note 7R Samsung’un yetkili isimlerinden alınan bilgilere göre temmuzun son haftasına doğru satışa çıkacak. Samsung’un yenilen Galaxy Note 7R cihazının ilk etapta Güney Kore’de satışa sunulması bekleniyor.

Bir önceki Galaxy Note 7’ye göre daha düşük bir fiyattan satışa sunulması beklenen Galaxy Note 7R’nin bu şekilde kullanıcılar tarafından tercih edilmesinin arttırılması bekleniyor. Galaxy Note 7’nin ilk modeli 875 dolardan satışa sunulurken yenilenen Galaxy Note 7R modelinin 620 dolardan satışa sunulması bekleniyor.

Samsung’un bu anlamda Galaxy Note 7 modelinde indirim yapması kullanıcıların Note 7R modeline yönelmesini kolaylaştırabilir. Son olarak Samsung’un bataryasında ki sorun nedeniyle toplatılan Note 7’lerin 3.500 mAh kapasiteli bataryası bulunurken yenilenen Note 7R modelinde batarya biraz daha düşük olacak ve 3.200 mAh kapasiteli bir batarya ile gelecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir