Kategoriler
Mobil

Xiaomi Redmi Note 5A Çıkmaya Hazırlanıyor

Xiaomi, orta segment olarak çıkması beklenilen Redmi Note 5A modelinin duyurusunu yaptı. İşte yeni Xiaomi Redmi Note 5A modeline ait yeni bilgiler ve özellikleri.

Xiaomi’nin en çok satan akıllı telefonlarından olan Redmi, bu yıl beşinci kez kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni ailenin ilk üyesi olarak adlandırılan Redmi Note 5A artık tanıtıldı. Yeni model cihaz fiyat ve performans çizgisinden ayrılmadan devam ettiriyor.

Xiaomi Redmi Note 5A yeni özelliklerle geliyor

Xiaomi ilk kez  Phablet sınıfından giriş yapmış. Redmi Note 5A modeli asıl olarak Redmi 4A modelinin devamı olarak gösteriliyor. Yeni model çok daha iyi özelliklere ve biraz daha fiyat olarak yüksek etiketine sahip.

Modelin dikkat çekici özelliği ise bağımsız bir microSD kart özelliğinin olması. Yani daha önceki modeller gibi değil  SIM+ 2. SIM veya microSD kart zorunluluğu ortadan kaldırmış oluyor. Telefonda hem 2 SIM kart hem de microSD karttı artık kullanıcılar kullanabilecek.  Xiaomi açısından ise gerçekten bu bir ilk olarak gösteriliyor.

Ayrıca Xiaomi efsane MIUI arayüzünden vaz mı geçiyor?5.5 inçlik ekrana sahip olan Redmi Note 5A modelinde 720p çözünürlük korunuyor. Firma Gorilla Glass kaplama ile modele biraz daha değer katmış. Telefon ise yine metal tasarım ile Premium hissiyat sağlamayı sürdürüyor. Kasanın kalınlığı ise 7.7 mm civarında.Bizi takip etmeye devam edin

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir