Kategoriler
Mobil

Xiaomi Mi Max 2’nin özellikleri ortaya çıktı!

Akıllı telefonlar arasında en iyiler arasına girmeyi başaran xiaomi Mi Max 2’nin yeni özellikleri ortaya çıktı. Xiaomi yeni telefon üreteceğini geçtiğimiz günlerde çıkaracağını duyurmuştu şimdi ise telefonun teknik özellikleri piyasaya sızdırıldı. Xiaomi bilindiği üzere kullanıcıya uygun fiyat politikası uygulayarak daha çok kullanıcı deneyimi sunmaktadır.

Yeni amiral gemisi olan Xiaomi mi 6 ile yeniden gündeme gelmeye hazırlanıyor. Dilerseniz Yeni sızdırılan Xiaomi Mi max 2 telefon modelinin teknik özellikleri ve tasarımını inceleyelim.

Xiaomi Mi Max 2 özellikleri neler


Gücünü Snapdragon 625 işlemciden ve Adreno 506 alan Mi 2.2 GHz hızında çalışmaktadır. GFXBench ve Oxygen model ismi ile yer alan Xiao Mi Teknik özelliklerini aşağıdaki görselden görebilirsiniz. 6.4 inc büyüklüğünde ki büyük ekranı ile ve Full HD görüntü kalitesi veren Xaomi Mi max 2,4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı sunmaktadır. Andrid 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle birlikte gelecek olan Mi max 2 Arka kamera 12 megapixsel ön kamerası ise 5 megapixsel olarak kullanıma sunulacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir