Kategoriler
Mobil

Surface Phone Katlanabilir Özelliklerle Geliyor

Tablet Alanında hızlı bir ilerleyiş gösteren Microsoft, zaten düşük seyreden tablet sektörü içerisinde Surface modelleriyle, Apple’a bile rakip olmayı başarmıştı. iPad modelleriyle yarışabilecek sistemlere sahip olmasıyla beraber kendisine kalıcı yer edinen markanın, tablet alanından sonra ise şimdi ise akıllı telefon alanına giriş yapması bekleniyor. Üstelik markanın tablet alanında başarı elde eden Surface modellerinin doğrudan akıllı telefon serisi olarak da devam edeceği ortaya çıktı. Tüm bunlar yeni seri akıllı telefonların patent görsellerinde ortaya çıktı. Surface Phone adı ile gelmesi beklenen markanın, akıllı telefonu hakkında ortaya çıkan ilk bilgilere bakalım.

Surface Phone Katlanabilir Özellikte Geliyor

Surface Phone modeli hakkında patent görselleriyle beraber ilk görülen detay, telefonların tamamen metal kasa kullanımı yapacağı. Tamamen metal kasalı bir gövdeye sahip olmasına rağmen modelin katlanabilir veya bükülebilir bir yapıya sahip olduğu da belirtilen akıllı telefonların, haliyle çok fazla görülmeyen modellerden biri olacağı da şimdiden düşünülmeye başlandı.

Tabii ki ortaya çıkan patent görselleri de oldukça sınırlı. Durum böyle olunca telefonların özellikleri hakkında da çok fazla detay elde etmek mümkün değil. Fakat bu konuda en önemli detaylardan birisinin işletim sistemi detayı olduğu belirtiliyor. Microsoft Lumia modellerinde de kullanılan işletim sistemi olan Windows Phone işletim sisteminin, yeni seride kullanılması durumunda satışların yine düşük seviyede seyrettiğini görebiliriz.

Bir diğer yandan markanın kendi açıklamalarında Windows Phone için sona gelindiğini ifade ettiğini de biliyoruz. Değerlendirmelere göre tüm bu ihtimaller nedeniyle Surface Phone modeli içerisinde Android işletim sistemi ya da firmanın kendisinin geliştirdiği özel başka bir teknoloji görmek mümkün olabilir. Bunun için yazılım devini takip etmek gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir