Kategoriler
Mobil

Sony’nin Mobil Alandaki Yeni Hedefi Orta Segment!

Sony, mobil kategoride yeni hedefini orta segmentte başarı elde etmek olarak belirledi.

Akıllı telefon pazarı kuşkusuz son derece çetin bir şekilde devam ediyor ve bu pazarda pek çok akıllı telefon şirketi büyük başarılar elde ediyor. Ancak Sony gibi büyük şirketler beklenenin aksine mobil alanda kan kaybettiler. Sony, son zamanlarda farkın giderek açılması üzerine de yeni bazı hamleler geliştiriyor.

ARTIK ORTA SEGMENTİ HEDEF ALDI

Sony, eskiden üst segment ve giriş  segment ürünlere çok önem veriyordu ancak artık amacı orta segment kategorisinde liderliği ele geçirmek olacak. Sony bunu fiyat performans ürünleri ortaya koyarak başarmayı planlıyor.

Şirket tarafından dün açıklanan bilgilere göre 500 Dolar dolaylarında fiyata sahip olan çok sayıda yeni Sony telefonu göreceğiz ve bu cihaz, telefonlar kategorisinde en iyilerden olmak için tasarlanacak. Açılan aranın farkında olduklarını belirten Sony yetkilileri, bu yüzden de orta segmente yöneldiklerini, bu alanda yaşayacakları başarılar ile farkı katapabileceklerini ifade ediyorlar.

TASARIMINI DEĞİŞTİRECEK Mİ?

Sony’nin sahip olduğu tasarımların ve Xperia takıntısının devam edip etmeyeceği kullanıcılar tarafından bir hayli merak edilmekte çünkü belki de Sony’nin kaybetmesindeki bir numaralı etken bunlar… Ancak Sony, bu konuda adeta ser verip sır vermiyor. Bu konuda bir sürprizin yaşanabileceğini, tasarımsal olarak da ciddi değişimlere uğrayan akıllı telefonların satışa sunulabileceğini düşünüyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir