Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy X Katlanabilir Cihazı Hakkındaki Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Herkesin bildiği üzere daha önceki yazılarımızda Samsung Galaxy X hakkında konuşmuştuk şimdilerde ise gelen haberlere göre yeni gelişmeler oldu katlanabilir cihaz olarak bildiğimiz Galaxy X yeni bir sertifika aldığı açıklandı. Güney Kore Radyo Ajansı tarafından yeni sertifikalar aldığı ortaya çıktı almış olduğu sertifikalar ise Galaxy X’in SM-G888N0 model numaraların alındığı ortaya çıktı diğer bir üzücü haber ise bu cihazlardan sadece 10.000 adet üretilecek olması tabi şuan için net bir açıklama yapılmadı

Galaxy X Hangi Ülkelerde Satışa Çıkacak

Galaxy X’in sınırlı bir sürümü olursa, dünya çapında piyasaya sürülmez ve yalnızca Güney Kore’de kullanılabilir. 2014 yılında, tek kenarı eğimli ekrana sahip Galaxy Note Edge yalnızca Güney Kore ve Hindistan’da piyasaya çıkmıştı. Dolayısıyla ilk Galaxy X, Güney Kore’de sınırlı sayıda piyasaya sürülecek bir test cihazı olabilir. 2019’da global pazarda satışa sunulması gibi bir ihtimal var.

Samsung Galaxy X Katlanabilir Cihazı

Forbes’e göre, Samsung Galaxy X katlanan telefon, 9 Ocak-12 Ocak 2018’de arasında yapılacak Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) sergilenecek. Şirketin, Mobile World Congress’de (MWC) Galaxy X’i başlatma olasılığı düşük. Bunun nedeni ise Samsung’un yeni S serisi amiral gemisini MWC’den hemen önce başlatmasıyla biliniyor olması.

Gelecek yıl MWC 2018 26 Şubat ve 1 Mart arasında düzenlenecek. Güney Koreli şirketin 25 Şubat’ta Galaxy S9 ve Galaxy S9 + modellerini tanıtması bekleniyor. Galaxy X’in gelecek sene Ağustos ayında veya 9 Ağustos – 5 Eylül tarihleri ​​arasında yapılacak olan IFA 2018 sırasında Galaxy Note 9’un yanında tanıtılma ihtimali var. Galaxy X’in amiral gemisi özellikleriyle birlikte gelmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir