Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy Note 8 yeni bir renk seçeneği daha ortaya çıktı

Güney Kore’nın en güçlü  teknoloji devi olan Samsung, önümüzdeki hafta herkesin merakla beklediği Galaxy Note 8’i tanıtmaya hazırlanırken Evan Blass cihazın yeni bir renk seçeneği olduğuna dair bir iddia ortaya attı.

Kullanıcılarının büyük bir merakla beklediği Samsung Galaxy Note 8‘in lansmanına bir hafta kaldı. Cihazla ilgili yeni detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu tarz sızıntıları her zaman gündeme getiren Evan Blass, Twitter hesabından Samsung Galaxy Note 8’in “Deep Sea Blue” yani derin “Deniz mavisi” olarak tanımlanan mavi tonda bir rengini paylaştı.

Görüntüler ele veriyor

Şuan için  cihazın sadece ön yüzünü görebilsek de, ekranın kasa ile birleştiği ince çerçeveler ve S Pen’in rengi, cihazın farklı bir mavi renk seçeneği ile geleceğini kanıtlıyor. Türkiye’de bu rengin satışa sunulup sunulmayacağı ise halen merak konusu fakat ürün piyasaya çıktıktan sonra buda netlik kazanacak.

23 Ağustos’ta tanıtılacağı açıklanan Samsung Galaxy Note 8, Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga seti ile geleceği  Akıllı telefonda 6.3 inç QHD  Super AMOLED ekran ile geleceği ve bu şekilde  Note 7’nin kötü izlerini silmeyi çalışacak cihaz 6GB RAM, 12 Mega Piksel + 12 Mega Piksel çift arka kamera, 8 Mega Piksel ön kamera batarya ise 3300 mAh pil  Android 7.1 (Nougat) işletim sistemiyle gelmesi bekleniyor.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir